Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Ще раз про новий ринок електроенергії_0

Ще раз про новий ринок електроенергії

28 грудня 2018

Шановні споживачі! Нагадуємо вам, що на виконання вимог Закону України “Про ринок електричної енергії” з 1 січня 2019 року послуги з розподілу та постачання електроенергії споживачам в Україні надаватимуть дві різні компанії: оператор системи розподілу – ПАТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО» та електропостачальник універсальних послуг – ТОВ «ЕНЕРА ВІННИЦЯ».
Кожна компанія буде зосереджена на своїх завданнях.
Так, ПАТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО» управлятиме системою розподілу електроенергії, забезпечуватиме якість та надійність електропостачання, приєднання споживачів до електромереж, займатиметься експлуатацією і ремонтом електроліній, підстанцій та інших видів електрообладнання, встановлюватиме лічильники електроенергії, здійснюватиме підключення та відключення від мереж.
Щодо ТОВ «ЕНЕРА ВІННИЦЯ», то головною функцією цієї компанії буде постачання електроенергії в рамках універсальної послуги. Також вона здійснюватиме розрахунки за спожиту електроенергію, вестиме облік пільг і субсидій, надаватиме дані щодо споживання електроенергії та рахунки за електроенергію.

Більш детально про все це можна ще й почути за таким посиланням:http://radio-mb.net.ua/…/4490-chogo-ochkuvati-vd-spvprac-z-…

Поділитись: