Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Сьогодні - День Державного прапора_0

Сьогодні - День Державного прапора

23 серпня 2017

23 серпня українці відзначають День головного символу нашої держави - Державного Прапора України.  На загальнодержавному рівні свято встановлено указом Президента України Леоніда Кучми № 987/2004 «Про День Державного Прапора України» від 23.08.2004. Також Указом Президента від 7 серпня 2009 року заснована щорічна офіційна церемонія підняття прапора 23 серпня о 9-й годині по всій Україні.

У ПАТ «Вінницяобленерго» свято шанують  наш державний символ. Наприклад,  одразу при вході в управління Товариства та усіх його структурних одиницях в районах області кожного дня  працівників  зустрічає жовто-блакитний стяг, що майорить поруч з професійним прапором енергетиків. У холі  Товариства розміщена ще одна святиня - прапор України, що побував у боях за свободу і незалежність нашої Батьківщини   на Сході, безпосередньо у зоні АТО. На прапорі – підписи наших бійців. 

Шановні колеги, шануймо своє, українське! Бережімо свій прапор – символ нашої могутньої і ще ніким не скореної  держави і пишаймося, що ми – українці!  

Нагадаємо, що справжній український прапор започаткований  Михайлом Грушевським в УНР. Золоте, жовте - символізує Творця, Бога-Отця і взагалі – Вищу Духовність. Синє ж – це все земне, а також свобода вибору, якою Творець наділив людей  з надією, що вони не будуть нею зловживати.

Поділитись: