Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 У Товаристві новий очільник підрозділу технічної діяльності_0

У Товаристві новий очільник підрозділу технічної діяльності

10 жовтня 2017

У керівному складі ПАТ "Вінницяобленерго" відбулись кадрові зміни. Відтепер посаду директора технічного обіймає Віктор Степанець. Відучора він приступив до своїх прямих обов’язків. Сьогодні ж, 10 жовтня, відбулось його знайомство з колективом Товариства. Представити колегу широкому загалу працівників компанії приїхав з Києва колишній директор технічний Олександр Серб. Також присутніми на цьому заході були директор фінансовий Людмила Кисленко, директор комерційний Ганна Пістружак, директор з правової роботи Руслан Кравець, директор з охорони праці Володимир Віштак та інші керівники Товариства. Всі разом привітали Віктора Степанця, після чого він коротко розповів про себе.  

- Народився у 1973 році на Чернігівщині, українець. Все своє свідоме  життя працюю в енергетиці. Після закінчення у 1995році Національного аграрного університету, факультету електрифікації та автоматизації сільського господарства, отримав фах інженера - електрика і одразу приступив до роботи у «Чернігівобленерго» на підприємстві північних високовольтних мереж. Перших 5 років працював там  інженером служби релейного захисту. Наступних 5 років  був директором Куликівського району електромереж. Там, власне, і  отримав перший свій досвід управлінської роботи. У 2006 році мені було запропоновано очолити Чернігівські міські електричні мережі. Це  ще додатковий рух вперед і досвід роботи в енергетиці. Відпрацював там ще 8 років, а далі почалися переміни  у житті. І от сьогодні я з вами. Маю надію, що робота, яку проводив на цій посаді Олександр Серб та колеги до нього, й надалі  матиме  ефективне продовження. Впевнений, що спільними зусиллями нам вдасться з вами реалізовувати усі поставленні перед підрозділом завдання, які, у кінцевому результаті, спрямовані на єдину важливу мету - це вчасне забезпечення наших споживачів якісною електричною енергією. Я не сумніваюся, що так і буде,  хоч працюємо з вами у нелегкий час. Але впевнений, що буде краще. Всім вам дякую за увагу. Також маю надію, що ПАТ «Вінницяобленерго», як одна із успішних енергетичних компаній,  такою і залишиться надалі, дякуючи нашій спільній сумлінній праці, - сказав під час свого виступу  Віктор Степанець.

Після того новопризначений керівник  попросив залишитися у залі для засідань працівників  підрозділу технічної діяльності і провів з ними першу виробничу нараду.

Поділитись: