Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 В ЧАС ВІЙНИ У КОЖНОГО СВІЙ ФРОНТ І ОДНА МЕТА - ПЕРЕМОГА._0

В ЧАС ВІЙНИ У КОЖНОГО СВІЙ ФРОНТ І ОДНА МЕТА - ПЕРЕМОГА.

18 березня 2022

В час війни у кожного свій фронт. 🇺🇦У Збройних Сил України - на передовій, де наші захисники без перестанку громлять ворога «у хвіст і в гриву». У енергетиків - на виробничих рубежах, що тепер і на передовій, і в тилу. Працівники АТ «Вінницяобленерго» з дня у день сумлінно виконують свою роботу, бо розуміють її важливість для країни, для кожного населеного пункту, кожної домівки.

«Наша праця важлива, як ніколи, адже від неї залежить надійна робота енергосистеми країни в цілому, нашої області зокрема, енергобезпека населення та інфраструктури. Українці єдині, як ніколи і всі разом наближають ПЕРЕМОГУ!» - висловив свою думку майстер бригади централізованого ремонту кабельних ліній ВМЕМ Василь Казчук. До 5-7 аварійних викликів щодня приймає його бригада. З ремонтами, за його словами, справляються максимально швидко. «А як інакше! Наші хлопці на фронті, а ми тут створюємо надійний тил, намагаємось максимально швидко і максимально якісно виконати свою роботу. Тільки так, бо тільки від нас залежить енергобезпека міста, області, країни, різних стратегічних підприємств, інфраструктури, населення» - додав майстер.

На фото – працівники бригади централізованого ремонту кабельних ліній Вінницьких міських ЕМ під час виконання робіт з відновлення пошкоджених кабельних і повітряних ліній: майстер Василь Казчук, електромонтери Павло Штойко, Сергій Івлєв, Федір Гаврилюк, Артем Буровецький, Віталій Шага, Андрій Шага, Василь Кравець (на вишці), водій екскаватора Олександр Томко.

Поділитись: