Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 В Центральній диспетчерській Товариства відбулись показові заняття з цивільного захисту_0

В Центральній диспетчерській Товариства відбулись показові заняття з цивільного захисту

06 вересня 2018

Протягом 5-6 вересня у Вінниці, на базі Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Вінницької області проходили  Дні професійної майстерності. Відбулись вони  під головуванням заступника начальника управління планування та координації заходів цивільного захисту - начальника відділу підготовки органів управління та навчання населення ДСНС України Сергія Осипенка.  Мета заходу, який складався з тренінгових та практичних занять – удосконалення професійної майстерності  його учасників - майстрів виробничого навчання навчально-методичних центрів цивільного захисту та безпеки життєдіяльності  Вінницької, Одеської, Миколаївської, Хмельницької, Чернівецької, Кіровоградської, Херсонської, Закарпатської областей. 

Одне із показових занять за темою «Організація роботи диспетчерського пункту управління» відбулось у приміщенні Центральної диспетчерської ПАТ «Вінницяобленерго». Провів заняття завідувач обласних та міста Вінниці курсів НМЦ ЦЗ та БЖД Вінницької області Володимир Кирилюк за участі представників нашого Товариства, а саме начальника служби Центральної  диспетчерської служби (ЦДС) Василя Поліщука, заступника начальника служби ЦДС Сергія Мельника, провідного інженера з пожежної безпеки СЦЗМПБ  Віктора Федосєєва, інженера СЦЗМПБ Петра Ляховського та диспетчерів ЦДС Віктора Вознюка і Максима Маслова.

За словами Василя Поліщука, такі навчальні моменти мають свій позитив.

- Особливо в плані вдосконалення роботи із взаємодії  нашого оперативного персоналу з підрозділами Державної служби надзвичайних ситуацій. Так чи інакше ми співпрацюємо пліч-о-пліч з надзвичайниками, скажімо, коли трапляються непередбачувані події. Тому подібні заняття важливі як для них, так і для нас, енергетиків, - прокоментував подію начальник Центральної  диспетчерської служби Товариства.

Поділитись: