Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 АТ «Вінницяобленерго» зацікавлене у встановленні істини._0

АТ «Вінницяобленерго» зацікавлене у встановленні істини.

02 лютого 2021
Минулого тижня в структурі АТ «Вінницяобленерго» сталася надзвичайна подія. За підозрою у отриманні неправомірної вигоди було затримано керівника одного з наших районних підрозділів.
Ми рішуче засуджуємо прояви корупції на будь-якому рівні. І вдячні правоохоронним органам за постійну увагу до цих фактів. Ми пишаємося тим, що у нас ніколи не було виявлено жодного факту корупції. І тому у нас виникає чимало питань саме до цієї справи.
Нагадуємо, що в нашій структурі всі платні послуги діють за принципом «єдиного вікна». Це унеможливлює прямий контакт «клієнт-службовець», і, відповідно, зводить нанівець корупціоногенні фактори. Іншими словами клієнт отримує у «єдиному вікні» рахунок та сплачує його у банківській установі.
Тарифи на підключення до електричних мереж встановлені відповідно до Методики затвердженої НКРЕКП - жодна службова особа не може їх змінити. Тому той факт, що споживач для вирішення типового питання пішов не до Сервісного центру, а в кабінет керівника районної структури, викликає, принаймні, здивування.
Усі керівники наших структурних підрозділів були призначені на посади за результатом проходження конкурсу і усвідомлюють відповідальність, яка на них лежить. На час слідства всі підозрювані особи відсторонені від своїх посад.
АТ «Вінницяобленерго» зацікавлене у встановленні істини та налаштоване максимально сприяти ходу розслідування. Натомість сподіваємося на максимальну об’єктивність всіх сторін.
Поділитись: