Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Влада привітала енергетиків_0

Влада привітала енергетиків

21 грудня 2018

Завтра, 22 грудня, в Україні відзначається День енергетика. А сьогодні, напередодні цієї події, влада області та міста Вінниця привітала представників цієї важливої професії. Зокрема заступники голови Вінницької обласної державної адміністрації Василь Броварник та Олександр Крученюк, заступник голови Вінницької обласної Ради Ігор Хміль, заступник вінницького міського голови Микола Форманюк завітали до енергетиків найпотужнішого підприємства ПАТ «Вінницяобленерго» аби привітати їх з професійним святом.

- Насамперед енергетична галузь – це ті люди, які щоденно працюють над тим, аби в наших домівках було світло та тепло. Це ті люди, які стійкі характером, мужні і віддані обраній професії, бо працюють безперестанно – вдень і вночі, так само як безперестанно споживачі отримують від них електроенергію. Тому професія енергетика – найнеобхідніша. Дякуємо, шановні, вам за працю і бажаємо надалі залишатися результативним, міцним фундаментом в економіці нашого краю. Здоров’я вам, нових здобутків, безаварійної, безпечної, якісної та надійної роботи! – сказав під час урочистостей заступник голови Вінницької ОДА Василь Броварник.

- В сучасних умовах енергетика є стратегічною сферою не лише державної політики, а й міжнародних відносин. Саме на вас покладена відповідальність дбати про енергетичну безпеку міста та області. Сьогодні від вашої професійності та сумлінності залежить безперебійна робота промислових підприємств, ефективність функціонування соціальної сфери, зв’язку та транспорту, гідний та комфортний побут українців – тепло і світло у школах та дитячих садках, у лікарнях та установах, в наших оселях. Загалом на ваші плечі покладений розвиток економіки та повноцінне життя українського суспільства. «Роби, що можеш, з тим, що маєш, там, де ти є» - Теодор Рузвельт. Тож, живімо з цим лозунгом. Від імені голови обласної Ради Анатолія Олійника, від усього депутатського складу Ради та від себе особисто – бажаю вам міцного здоров’я, щастя, успіхів у трудовій діяльності, невичерпних сил, наснаги та здійснення всіх планів, - додав у вітанні енергетикам заступник голови облради Ігор Хміль.

Як зазначив генеральний директор ПАТ «Вінницяобленерго» Андрій Поліщук – «енергетики Вінниччини - це не одне покоління фахівців, які вже відбулися у такій важливій і необхідній для життя всієї області справі».

- Це і досвідчені фахівці з багатющим, накопиченим роками потенціалом знань і вмінь, це і молоді працівники, які тільки почали свій професійний шлях. Ну і, звісно, ветерани галузі – на яких завжди рівняємося. Всі разом – ми велика і потужна сила. Всі разом ми - енергетики! Саме ми, енергетики, сумлінно з дня у день, не зважаючи на складнощі економічного та соціального характеру, забезпечуємо безперебійне постачання електроенергії всім жителям нашої Вінниччини, допомагаємо зробити життя вінничан більш комфортним та продуктивним. З такими працівниками, як в «Вінницяобленерго», а це понад 4 з половиною тисяч осіб, ми і надалі примножуватимемо трудові звершення, робитимемо все можливе задля енергетичної стабільності нашого краю, задля блага його працьовитих людей, - наголосив Андрій Поліщук, звертаючись до всіх учасників заходу.
Керівник підприємства щиро подякував представникам влади за можливість знайти час і привітати енергетиків з професійним святом.

За вагомі трудові здобутки і високі виробничі показники і влада, і керівництво ПАТ «Вінницяобленерго» відзначили нагородами найкращих представників Товариства. А саме вручили відзнаки і подяки Міністерства енергетики та вугільної промисловості, місцеві відзнаки. Так, нагрудний знак «Відмінник енергетики України» отримав директор Барських ЕМ Вячеслав Мельник. Грамотами Міненерго та вугільної промисловості удостоєно заступника директора комерційного Ірину Агеєву, директора Крижопільських ЕМ Юрія Благуту, директора Могилів-Подільських ЕМ Романа Кіріліна, водія Хмільницьких ЕМ Івана Міщенка, водія Бершадських ЕМ Віктора Мордача, майстра Тульчинських ЕМ Віктора Стрельчука, директора Ямпільськиї ЕМ Валерія Попова, директора Томашпільських ЕМ Івана Стадніка, директора Чечельницьких ЕМ Ігоря Стримбу. Також серед урядових відзнак і Подяка Міненерго, якою удостоєно 12 працівників Товариства. А відповідно до розпорядження обласної Вінницької ОДА та обласної Ради, Вінницької міської ради та виконавчого комітету відзначено Почесними грамотами ще 33 працівника ПАТ "Вінницяобленерго".

Щиро вітаємо всіх! Енергетики Вінниччини, ви – найкращі!

Поділитись: