Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Аварійні вимкнення - через негоду._0

Аварійні вимкнення - через негоду.

21 липня 2021
Впродовж минулої ночі та нинішньої доби в області спостерігаються несприятливі погодні умови. Внаслідок шквального вітру, грози, проливного дощу розподільча електромережа Вінниччини зазнала аварійних вимкнень в шести районах області. Зокрема в Бершадському, Гайсинському, Крижопільському, Могилів-Подільському, Теплицьому і Тульчинському. На 12 годину середи, 21 липня, було знеструмлено 11 повітряних ліній ПЛ-6-10кВ, а це 22 населених пункти. Про це повідомив директор технічний АТ "Вінницяобленерго" Віктор Степанець.
- Від несприятливих погодних умов маємо негативні для розподільчої електромережі наслідки. Це, переважно, у південно-західній частині області. Найбільшої шкоди негода наробила у Бершадському районі. Там внаслідок негоди і, в основному через падіння дерев, було пошкоджено 5 повітряних ліній 6-10 кВ та 52 трансформаторні підстанції. Наші аварійні бригади миттєво відреагували на такий неприємний погодний «сюрприз”. До ліквідації наслідків було залучено 15 аварійно-ремонтних бригад та 15 одиниць техніки. До кінця поточної доби усі наслідки постараємося усунути і всі лінії електропередач підключити до електропостачання. На жаль, погодні умови і надалі залишаються складними для роботи енергетиків, але ми тримаємо ситуацію під контролем, - сказав Віктор Степанець.
За повідомленням центрально-диспетчерської служби Товариства на 16.00 годину поточної доби половину знеструмлених повітряних ліній вже увімкнено. Залишаються знеструмленими ще 5 ПЛ 6-10 кВ, з яких 3 - у Бершадському районі, 1- у Могилів-Подільському та 1- у Погребищенському. Над відновленням електропостачання продовжують працювати 8 аварійних бригад та 8 одиниць техніки.
Поділитись: