Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 НІ ВІЙНА, НІ ПЕКЕЛЬНА ЛІТНЯ СПЕКА НЕ Є ПЕРЕШКОДОЮ ДЛЯ РОБОТИ ЕНЕРГЕТИКІВ._0

НІ ВІЙНА, НІ ПЕКЕЛЬНА ЛІТНЯ СПЕКА НЕ Є ПЕРЕШКОДОЮ ДЛЯ РОБОТИ ЕНЕРГЕТИКІВ.

06 липня 2022

Ми продовжуємо свою щоденну працю у штатному режимі, розуміючи наскільки це важливо для нашої країни та Вінниччини зокрема. Виконуємо поставлені виробничі завдання чітко та у визначені строки.

Ось, наприклад, на фотосвітлинах від працівників одного із наших підрозділів – СО «Хмільницькі ЕМ», що зроблено днями, можна побачити моменти розчистки охоронних зон ліній електропередач від зелених насаджень, а також профілактичні, ремонтні та відновні роботи.

Як зазначив директор Хмільницьких ЕМ Олександр Плотиця, нині особлива увага в колективі приділяється організації режиму праці та відпочинку в умовах підвищеної літньої температури у понад 30 градусів. За його словами, проводяться відповідні інструктажі для персоналу, наголошується на необхідності додаткових перерв у роботі, усі робочі місця забезпечуються питною водою.

- Робота енергетиків не припиняється навіть у таку спеку. В колективі всі стараються працювати на відмінно, бо розуміють важливість наших зусиль для країни і для Перемоги, - сказав Олександр Плотиця.

На фото: розчистка траси на території Калинівської дільниці електромереж, проведення профілактичних робіт на території Козятинської дільниці та ремонт будівлі ЗТП у Хмільнику.

Поділитись: