Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Андрій Поліщук взяв участь у відкритті оновленого ЦОКу ТОВ "Енера Вінниця"_0

Андрій Поліщук взяв участь у відкритті оновленого ЦОКу ТОВ "Енера Вінниця"

02 червня 2020

Генеральний директор АТ «Вінницяобленерго» Андрій Поліщук взяв сьогодні участь у відкритті оновленого центру обслуговування клієнтів (ЦОКу) ТОВ "Енера Вінниця". Відкриття відбулось в урочистій обстановці за участі очільників Хмільницького району і міста Хмільник, керівництва та працівників двох енергетичних компаній – обленерго та Енери Вінниця, представників депутатського корпусу та ЗМІ.

Як зазначив під час урочистостей Андрій Поліщук, для ТОВ «Енери Вінниця», як найбільшої енергопостачальної компанії не лише в області, а й в Україні, відкриття оновленого ЦОКу – це важлива подія і гарний крок назустріч споживачам.

-Приємно, що свого часу Енера Вінниця, тепер вже найбільша енергопостачальна компанія не лише в області, а в Україні, вийшла з нашої компанії. Нещодавно Вінницяобленерго були реалізовані свої корпоративні права в Енера Вінниця, як того вимагає закон про ринок електроенергії. І тепер Вінницяобленерго не є учасником Енера Вінниця. Відповідно до умов реформування нашої галузі, Вінницяобленерго нині виконує функції з розподілу електроенергії, а Енера Вінниця з її постачання. Впевнений, що на цьому наша співпраця не зупиниться. Будемо і надалі розвивати наші підприємства та їх взаємодію, адже маємо спільну мету. Це забезпечення наших споживачів якісною електроенергією, надійним електропостачанням, зручним, комфортним і якісним сервісом обслуговування. Щодо оновленого ЦОКу, то бажаю його працівникам успішної роботи. Дуже важливо, щоб сервіс обслуговування клієнтів був на високому рівні з врахуванням сучасних онлайн-технологій, зокрема, застосуванням чат-ботів: Viber, Telegram, - сказав під час урочистостей генеральний директор АТ «Вінницяобленерго».

Як повідомили в ТОВ «Енера Вінниця», відкриття ЦОКу в Хмільнику є черговим етапом реалізації комплексної програми енергопостачальної компанії з розвитку клієнтського сервісу. Тут працюватимуть 6 фахівців. Обслуговуватимуть як побутових, так і непобутових споживачів електроенергії. Відтепер тут можна отримати рахунок до сплати, акт прийому-передачі, уточнити тарифи, отримати консультацію з будь-яких питань щодо постачання електричної енергії тощо. Незабаром подібні центри запрацюють у Тульчині, Бершаді, Калинівці, Жмеринці, Могилеві-Подільському, Іллінцях.

На фото: моменти урочистостей під час відкриття ЦОКу в Хмільнику. Відеосюжет з подробицями про подію можна переглянути у новинах обласної телевізійної компанії ТРК «Вінниччина» сьогодні, 2 червня, о 19.00 і 22.00, а також у повторі завтра, 3 червня, о 8.00 і 12.00.

 

Поділитись: