Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Черговий смартфон «доїхав» до свого володаря. _0

Черговий смартфон «доїхав» до свого володаря.

06 серпня 2020
Відтепер ним користуватиметься і надалі вчасно передаватиме покази електролічильника через VIBER  й ТЕLEGRAM  житель села Одаї Тульчинського району Анатолій Нароган. Так запевнила його дружина, Валентина Нароган, під час отримання призу з рук директора комерційного АТ «Вінницяобленерго» Олексія Тарараки, який завітав до них у село.
- На жаль, мій чоловік не зміг з вами зустрітися, довірив мені. Щиро дякуємо за такий приємний сюрприз! Неочікувано і дуже приємно. Зізнаюсь, що покази завжди передавала я, через VIBER, і далі передаватиму. У мене це краще виходить, ніж у чоловіка. Це дійсно доволі зручний спосіб. Моя колега про нього розповіла і показала на мобільному, як все робиться. Нічого складного та, виявляється, ще й вигідно. Усім тепер односельцям розказую, із сусідніх сіл також, бо працюю у сільській раді інспектором з питань звернень громадян. Допомагаю усім, хто попросить, перекидаю їм посилання на VIBER обленерго. Наприклад, бабулям, які наприкінці місяця приносять покази лічильника, хвилюючись аби їх вчасно передати і не мати потім боргів за світло. Тож набираю все у телефоні та відправляю за них, - розповіла Валентина Нароган.
Олексій Тарарака подякував жінці за сумлінність у підході до справи щомісячної передачі показів приладів обліку. Також роз’яснив, що VIBER  – це не єдиний швидкий спосіб передачі даних за спожиту електроенергію. Що є і ТЕLEGRAM. Слідом продемонстрував на смартфоні, як можна тим користуватися.
Охоче до спілкування приєдналася староста села Ольга Вовк. Поцікавилася і собі, як працюють згадані сервіси. А після розповіді директора комерційного про продовження конкурсу обленерго, що дає змогу кожному споживачеві стати його учасником та виграти не один сучасний смартфон, а чотири з фінальним призом - планшетом, згодилась брати приклад з родини Валентини та Анатолія Нароган.
- Насамперед, радію за них, хоча до останнього, поки вас не побачила, не вірила, що смартфон від обленерго – то реальність. Тепер вірю і охоче буду популяризувати ваш конкурс. Візьму за приклад родину моєї колеги. А раптом і сама щось виграю, - поділилася думкою Ольга Вовк.
Присутніми під час даної події та розмови були начальник відділу формування корисного відпуску АТ «Вінницяобленерго» Володимир Котик, директор Тульчинських ЕМ Олександр Чорнописький та в.о.заступника директора з розподілу електричної енергії цієї структурної одиниці Олександр Литвинюк. На прощання щаслива володарка смартфону попросила зробити спільне фото з енергетиками.
- Це на згадку та щоб чоловік побачив і перед сусідами було чим трохи похвалитися, - з радістю додала.
Інформація про наш конкурс «Найсумлінніший споживач – 2020» - за посиланням.
Поділитись: