Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Дбати про особисту безпеку і здоров'я важливо завжди._0

Дбати про особисту безпеку і здоров'я важливо завжди.

08 квітня 2020

Карантин карантином, а енергетики АТ «Вінницяобленерго», як працівники критичної інфраструктури, працюють та забезпечують безперебійну роботу електромереж Вінниччини. Аби запобігти зупинці роботи стратегічно важливого для усіх вінничан підприємства через поширення коронавірусної хвороби, персонал обленерго обов’язково має бути захищеним від цієї небезпечної інфекції. За словами директора з охорони праці Володимира Віштака, це питання ґрунтовно опрацьовано керівництвом підприємства і, безпосередньо, генеральним директором Андрієм Поліщуком.

- Від 16 березня, коли було запроваджено карантин згідно Постанови Кабінету Міністрів України No211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», та відповідно внутрішньому наказу генерального директора Товариства , в управлінні та в усіх структурних одиницях підприємства, на всіх його робочих місцях виконується низка санітарно-гігієнічних заходів. Усі вони направлені на забезпечення захисту персоналу енергетиків та попередження захворювань на COVID-19. Зокрема, виробничий персонал забезпечено масками та дезінфікуючими засобами. В усіх службових та виробничих приміщеннях щодня проводяться дезінфекційно-санітарні заходи за допомогою кварцування, обробки деззасобами, регулярного провітрювання. Персоналу наголошено, аби під час виконання виробничих завдань кожен працівник більш пильно слідкував за особистою гігієною, а саме, частіше мив руки та обробляв їх деззасобами. За цим чітко слідкують медики нашого підприємства. Зокрема, робочий день кожного працівника починається з обробки рук деззасобами, перевіркою температури тіла та наявності індивідуальної захисної маски. Крім того, серед персоналу всього підприємства активно ведеться санітарно-освітня та роз’яснювальна робота з питань профілактики гострої респіраторної хвороби COVID-19 та доведення до них відповідних пам'яток, інформаційних матеріалів. Виготовлено і методичні вказівки та рекомендації згідно чітких вказівок МОЗ України. Усі ці заходи на нашому підприємстві направлено на те, щоб зберегти здоров’я та працездатність персоналу в такий непростий для усього людства час. Поза межами обленерго кожен працівник несе вже особисту відповідальність за власне здоров’я та здоров’я своїх рідних, друзів, знайомих, - прокоментував директор з охорони праці.

Додамо, карантинні заходи в країні та на території усієї Вінниччини тривають. Радимо притримуватись усіх тимчасово встановлених правил безпеки, бути максимально уважними до здоров’я, берегти себе, піклуватися про близьких і залишатись по можливості удома. І не забувайте, що дбати про особисту безпеку і здоров'я важливо завжди, а не лише у час пандемії!

Поділитись: