Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Карантин навчанню – указ, але не завада._0

Карантин навчанню – указ, але не завада.

09 липня 2020

Чи працює Учбовий центр АТ «Вінницяобленерго» в умовах адаптивного карантину? Виявляється так, працює. Щоправда у нових, пристосованих до пандемічної ситуації умовах, а саме дистанційно в системі онлайн. За словами директора Учбового центру Олександра Бірюкова, навчальний процес у такому форматі для викладачів і студентів – новина. Такого, каже, ніколи не було.

- Дистанційне онлайн навчання стартувало ще 15 червня і триватиме до кінця року. Для близько сотні осіб воно вже відбулося. Колектив Учбового центру і не сподівався, що доведеться працювати у такому незвичному для нас форматі. Коли ж довелося, то навіть побоювалися, що для організації повноцінної дистанційної онлайн роботи не вистачить технічних можливостей. Однак все вдалося. Ми швидко все перелаштували, дякуючи, насамперед, продуманому підходу до ситуації, в яку потрапили і, безумовно, завдяки нашим айтішникам – працівникам підрозділів з інформаційних технологій Товариства під керівництвом директора з IT Юрія Томашевського. Саме ними докладено чимало зусиль, аби навчальний процес Учбового центру не перервався. Нині він в активній фазі. На даному етапі проводяться тритижневі заняття у двох групах. Навчаємо 33 студенти. Це працівники нашого Товариства, які потребують нині перепідготовки та підвищення своєї кваліфікації,а саме майстри ремонтних експлуатаційних дільниць розподільчих мереж та електромонтери з експлуатації електричних лічильників. Усі лекції проходять дистанційно в системі онлайн спілкування з нашими викладачами. На практичні заняття, що відбуваються, як правило, в наших лабораторіях, а також на кваліфікаційні іспити з отриманням документів про закінчення навчання, просимо студентів приїжджати. При цьому дотримуємося усіх санітарних правил і норм, яких вимагає карантин: проводимо температурний контроль, застосовуємо дезінфікуючі засоби, не порушуємо правил носіння масок індивідуального захисту тощо. Тож у нашому Учбовому центрі все йде чітко за планом і це дуже радує, як викладачів, так і студентів, - розповів Олександр Бірюков.

Методистка Учбового центру Лариса Сегеда додала, що і викладачі, і студенти вже призвичаїлися до роботи в нових умовах та оцінили деякі її плюси, а саме факт економії часу. Головне, каже, що навчальний процес триває.

- Учбовий центр працює і це найголовніше. Стараємось вдосконалювати нашу роботу і все робимо для того, аби навчальний процес тільки покращувався навіть в непростих карантинних умовах. Враховуємо усі побажання наших студентів, прислухаємося до їхніх порад і тішимося, коли вони задоволені, - сказала Лариса Сегеда.

На фотосвітлинах – колектив Учбового центру в один із робочих днів під час онлайн навчання: директор Олександр Бірюков, заступниця директора Наталія Поліщук, методистка Лариса Сегеда, провідний інженер з підготовки кадрів Сергій Скрипник, викладач та старший майстер служби засобів обліку електроенергії Віктор Бишляга, профвикладач Володимир Гречух, майстер з виробничого навчання Павло Довгополий, Оксана Поліхун, а також група студентів – слухачів.
Більш детальна інформація про Учбовий центр АТ «Вінницяобленерго» - на сайті Товариства за посиланням: https://voe.com.ua/company/uchbovyy-centr

 

Поділитись: