Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Музей Учбового центру АТ "Вінницяобленерго" проводить ознайомчі екскурсії._0

Музей Учбового центру АТ "Вінницяобленерго" проводить ознайомчі екскурсії.

13 жовтня 2021

Одна з таких відбулась днями для студентів Вінницького національного технічного університету. Про це повідомив керівник науково-дослідної групи Учбового центру Олександр Бурикін.

- До нас завітали студенти 1 курсу гр.2Е-21 освітньої програми "Електричні системи і мережі" кафедри електричних станцій та систем за супроводом кандидата технічних наук, доцента кафедри Юлії Малогулко та кандидата технічних наук, старшого викладача Олени Сікорської. Разом з директором Учбового центру Сергієм Скрипником та майстром Учбового центру Павлом Довгополим ми провели для них змістовну екскурсію. Молодь дізналась чимало цікавого про історію розвитку та становлення енергетики Вінниччини, ознайомилась з усіма експозиціями нашого музею. Вони представлені в нашому музеї  у хронологічній послідовності. Кожна відображає віхи історії енергетики Поділля від часу заснування енергосистеми  наприкінці 19- початку 20 століття і до наших днів, - розповів Олександр Бурикін.  

Працівники Учбового центру АТ «Вінницяобленерго» готові й надалі проводити подібні екскурсії для усіх бажаючих. Довідки за телефоном - (0432) 65- 95 -27.

 
 

Поділитись: