Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Повага та подяка за самовіддану працю!_0

Повага та подяка за самовіддану працю!

16 березня 2021
Днями в АТ «Вінницяобленерго» відбулись урочисті проводи на заслужений відпочинок директора з персоналу Віталія Хребтія. Це прийняте ним виважене рішення Віталій Михайлович прокоментував так: «Мені трохи сумно залишати чудовий колектив, з яким пов’язана більша частина моєї трудової біографії. Але я йду з гордістю, тому що на моїх очах виросло не одне покоління професіоналів-енергетиків, і я впевнений, що майбутнє нашого підприємства в надійних руках».
Загалом Віталій Михайлович в енергетиці 41 рік, 24 з яких - незмінно та успішно очолював підрозділ з персоналу.
- Ви віддавали улюбленій справі знання, досвід, сили, енергію і завзяття, являючись мудрим керівником і наставником, прикладом для молоді. Виховали не одне покоління енергетиків. Ваш величезний внесок у справи Товариства – безцінний, адже саме Вами у нашому колективі започатковано стільки корисних справ і прекрасних традицій, про які ще довго пам’ятатимуть. «Навчальні семінари», «Зірки мереж», знамениті наші спортивні «Спартакіади» і, зокрема, змагання з волейболу, де Ви – найактивніший гравець - це все «бренд» Віталія Хребтія. Щиро дякуємо Вам, шановний Віталію Михайловичу, за працю, за досвід і вагомий вклад у спільну роботу колективу енергетиків Вінниччини, - сказав генеральний директор Товариства під час урочистостей та вручив Віталію Хребтію Почесну Грамоти від Кабінету Міністрів України.
Добрі слова вдячності на адресу керівника прозвучали і від працівників очолюваних ним підрозділів.
- Нам неймовірно пощастило працювати під Вашим керівництвом. Ви не той керівник, кого називають начальником чи «босом». Для нашого колективу Ви наставник - мудрий, надійний, розсудливий. Доля нагородила Вас кращими людськими якостями, гострим розумом і прекрасним талантом керівника. Ваш приклад сумлінної праці стимулював усіх нас бути кращими в роботі та зберігати порядність у різних життєвих ситуаціях. Велика Вам подяка за школу професіоналізму і людяності, - сказала від імені працівників підрозділу з персоналу начальник відділу кадрів Раїса Козаченко.
Весь колектив АТ «Вінницяобленерго» приєднується до слів подяки та щиро бажає Відміннику, Почесному і Заслуженому енергетику України Віталію Михайловичу Хребтію міцного здоров’я, незгасної енергії життя, бадьорості духу та спортивної активності з курсом на довголіття. Усіх Вам благ, шановний Віталію Михайловичу!
Поділитись: