Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Про зустріч з майбутніми енергетиками_0

Про зустріч з майбутніми енергетиками

26 лютого 2020
Визначення з професією - один з головних виборів у житті. Саме цю думку спробували донести до майбутніх енергетиків під час зустрічі з ними на факультеті електроенергетики та електромеханіки ВНТУ директор з інформаційних технологій АТ «Вінницяобленерго» Юрій Томашевський, головний технолог відділу формування корисного відпуску Товариства Сергій Матвієнко та директор Вінницьких міських електричних мереж Олександр Плотиця. Їх, колишніх випускників ВНТУ, керівництво вузу спеціально запросило на свій захід, аби змогли поділитися з нинішніми школярами, студентами коледжів з Вінниці та області своїм досвідом обрання професії та становлення у ній. Наші колеги охоче відгукнулися на таке запрошення. За словами Юрія Томашевського, участь у подібних заходах відбувається не вперше.
- Я та мої колеги на чолі з генеральним директором нашого підприємства Андрієм Поліщуком ставимося до цього з великим розумінням. Ми взагалі дуже пов’язані з ВНТУ, оскільки самі випускники цього вищого учбового закладу і більшість з нас - саме факультету електроенергетики та електромеханіки. Приємно, якщо шкільна молодь зацікавиться та у найближчому майбутньому стане студентською, а згодом і професійною в галузі електроенергетики. Тож під час спілкування поки з можливими абітурієнтами та нинішніми студентами я та мої колеги, кожен на власному прикладі, спробували донести, наскільки важливо по-серйозному віднестися до обрання своєї майбутньої професії. Також ми презентували АТ "Вінницяобленерго" як можливе для багатьох присутніх у майбутньому місце роботи. Без перебільшення, визначення з професією - один з головних виборів у житті. Дякуємо керівництву ВНТУ на чолі з ректором Володимиром Грабко, а також усьому професорсько-викладацького складу університету і, зокрема, факультету електроенергетики та електромеханіки, що залучають енергетиків до важливої справи профорієнтації молоді. Будемо радіти, коли наші поради допоможуть молоді визначитися і вона серйозно зацікавиться електроенергетикою. Вітчизняній галузі зараз дуже не вистачає грамотних професійних кадрів. Потребує фахових спеціалістів і АТ «Вінницяобленерго»,- поділився враженнями Юрій Томашевський.
Додамо, що майже 30% нинішнього персоналу АТ «Вінницяобленерго» - це випускники Вінницького національного технічного університету (ВНТУ) і, безпосередньо, факультету електроенергетики та електромеханіки.

 

Поділитись: