Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Семінар на тему електронного документообігу_0

Семінар на тему електронного документообігу

12 травня 2016

На базі учбового центру ПАТ “Вінницяобленерго” відбувся дводенний навчальний семінар щодо електронного документообігу для працівників енергозбуту. З якою метою - роз'яснила директор комерційний Ганна Пістружак.

- Незабаром Товариство впровадить нову послугу, яка, сподіваємось, стане зручною для юридичних споживачів. Це так званий «персональний кабінет» юридичних споживачів з електронно-цифровим підписом. Це означає, що наші клієнти зможуть здавати свої звіти за використану електричну енергію та отримувати абсолютно усі необхідні документи в онлайн-режимі, тобто не приходячи у структурні одиниці компанії та без черг. Їм достатньо буде сплатити близько 170 гривень на рік за послугу з отримання ключа електронного цифрового підпису і за такої умови отримати можливість проведення електронного документообігу з нами. Саме з метою ознайомлення нашого персоналу із цим нововведенням й відбувся даний семінар-навчання. Надалі ми плануємо проведення таких семінарів і на базі усіх структурних одиниць в районах області, - повідомила Ганна Пістружак.

Щодо семінару у Вінниці, то його організували та провели працівники підрозділу з інформаційних технологій та виробничо-технічного відділу енергозбуту. Безпосередньо сутність зручного сервісу для електронної звітності розкрив перед учасниками семінару начальник виробничо-технічного відділу енергозбуту Сергій Матвієнко.

 

Поділитись: