Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Шануймо ветеранів! Низький їм уклін._0

Шануймо ветеранів! Низький їм уклін.

08 травня 2020

8 травня в Україні відзначають День пам’яті та примирення, присвячений пам’яті жертв Другої світової війни 1939-1945 років. Усі попередні роки в цей день енергетики завжди провідували своїх ветеранів - колишніх працівників обленерго, учасників тієї найбільш кривавої і жорстокої в історії людства війни. Цьогоріч, напередодні 75-річчя Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, їх також привітають. Та, на жаль, на відстані у зв'язку з обмежувальними карантинними заходами. Від імені генерального директора Андрія Поліщук та колективу Товариства передадуть матеріальну допомогу та щирі слова подяки.
Час невблаганний, ветеранів Другої світової лишається все менше і менше. За рік з колишніх працівників обленерго - ветеранів Другої світової пішли у засвіти восьмеро. Нині їх 32, з яких 12 - учасники бойових дій. Довголіття Вам при міцному здоров’ї, шановні ВЕТЕРАНИ! Вічна пам’ять тим, чиє життя обірвалося через насильство світового масштабу - на фронтах, в окопах, у полоні, в концтаборах, безвісти зниклим! Низький уклін і сердечна подяка усім, хто пройшов через вихор воєнного лихоліття, хто вистояв! А нашій країні та цілому світові - миру і добра!
Нижче - фотосвітлини минулорічної зустрічі з ветеранами - учасниками бойових дій - на той час 91-річним Федором Івановичем Трофімовим та 93-річним Олександром Єгоровичем Гусєвим. Обидва - ще в строю і завтра готуються відзначати 75-річчя Перемоги!

Поділитись: