Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 У свята - зі світлом!_0

У свята - зі світлом!

30 грудня 2020
Новорічні свята наближаються, вінничани активно до них готуються. В такий період, як правило, спостерігається надмірне використання електроенергії, що є великим навантаженням на електромережі. Саме з цих причин у більшості випадків трапляються неприємності з вимкненням світла. Аби такого не було і новорічний настрій не псувався, радимо раціональніше використовувати потужні (особливо з нагрівальними спіралями та термоелементами) електричні прилади. Скажімо, не вмикати їх в одній оселі десятками одночасно! Також радимо використовувати енергоефективне LED-освітлення, яке споживає на 80% менше електроенергії, ніж звичайні лампи розжарювання; вимикати з мережі прилади, якими не користуєтесь, та зарядні пристрої після повної зарядки гаджетів; не залишати техніку у режимі «сну», щоб не витрачати зайву електроенергію, тощо.
- Енергетики зроблять усе можливе, аби у святкові новорічні дні оселі вінничан були зі світлом. У посиленому режимі працюватимуть наші чергові виїзні бригади, як у Вінниці, так і в районах області. Якщо раптом станеться вимкнення електроенергії, радимо зразу ж телефонувати до нас за номерами 0-800-217-217, (0432) 65-95-95, (0432) 43-32-65, (0432) 43-33-85. Бригада електромонтерів одразу приїде та усуне причину, з якої сталося знеструмлення, - розповів директор технічний АТ «Вінницяобленерго» Віктор Степанець під час розмови з журналістами телекомпанії «ВІТА».
Більш детально про роботу енергетиків, а також інших служб, які працюють для вінничан цілодобово і навіть у свята, можна буде дізнатися з програми «Зворотній зв’язок», яка транслюватиметься на телеканалі «ВІТА» https://www.vitatv.com.ua/ 31 грудня о 18 год.40 хв.
Поділитись: