Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Увага! Будьте обережні! Погіршення погодних умов._0

Увага! Будьте обережні! Погіршення погодних умов.

28 грудня 2020
За прогнозами вінницьких метеорологів наприкінці доби 28 грудня та вночі 29 грудня в області утримаються складні погодні умови (І рівня небезпечності) з опадами у вигляді дощу, мокрого снігу, а також сильними поривами вітру до 15-20 м/с. Прогнозують місцями й ожеледицю, що ускладнить пересування транспорту та людей на окремих ділянках доріг. Несприятливі погодні умови, зокрема сильний вітер, можуть призвести до пошкодження на повітряних лініях електропередач.
Тому, шановні вінничани, аби запобігти нещасним випадкам від враження електричним струмом дотримуйтесь простих правил безпеки:
- не наближайтеся до обірваних проводів повітряних ліній, це може бути смертельно-небезпечно;
- будьте особливо уважні на вулиці, біля будинків під час сильного вітру, дощу, коли найчастіше можливе пошкодження проводів електромереж;
- попереджуйте інших і роз'яснюйте дітям про небезпеку ураження електричним струмом при їх наближенні до обірваних чи обвислих проводів.
Якщо Ви помітили повалені стовпи, обрив чи провисання проводів повітряних ліній електропередач, виконуйте такі заходи безпеки:
- не торкайтеся до проводів;
- не підходьте до них ближче, ніж 8 метрів;
- негайно повідомте про обрив за тел. Кол центру Вінницяобленерго - 0 (800) 217-217, 65-95-95;
-охороняйте небезпечне місце з обривом проводу до приїзду електромонтерів.
Будь ласка, будьте максимально обережні!
Дотримуйтесь правил безпеки, не ризикуйте власним здоров’ям і життям!
Поділитись: