Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Вітаємо медичних працівників з професійним святом!_0

Вітаємо медичних працівників з професійним святом!

18 червня 2021
Незабаром відзначатимуть своє свято медичні працівники. Колектив АТ «Вінницяобленерго» шле щирі вітання усім, хто причетний до цієї найгуманнішої професії та щиро дякує кожному працівникові медичної галузі за невтомну працю! Шановні, велика вам наша шана і повага!
Особливі вітання і подяка медичному персоналу нашого підприємства! Лікарю-терапевту вищої категорії Людмилі Шкарівській, лікарю-терапевту 1-ої категорії Людмилі Орлик, старшій медсестрі вищої категорії Валентині Мандро та медсестрі вищої категорії Іванні Барвінок. Ці жінки - вартові нашого здоров’я. З дня у день вони на медичному посту, уважно слідкують за фізичним станом і самопочуттям персоналу Товариства, роблять все для того, аби не пропустити небезпечної інфекції, застерегти від неї, убезпечити, зберегти здоров’ я наших працівникам. Дякуємо, що ви у нас є і ми завжди можемо звернутися за допомогою. З професійним святом!
Нехай усе хороше, що роблять для людей медики зі знанням справи, старанням, з натхненням та душею повертається до них сторицею!
Щастя їм, міцного здоров’я, нових успіхів у благородній справі, здійснення мрій, миру і добра!
Поділитись: