Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Влада Вінниччини відзначила працю енергетиків та привітала зі святами._0

Влада Вінниччини відзначила працю енергетиків та привітала зі святами.

20 серпня 2021

- Попереду багато відповідальної та складної роботи, адже ми будуємо нову компанію. Запевняю, що наші результати будуть значно кращими! - наголосив генеральний директор АТ «Вінницяобленерго» Андрій Поліщук під час урочистостей з нагоди святкування Дня Державного Прапора та 30-річчя Незалежності України.

Захід відбувся в управлінні Товариства за участі перших керівників області, які завітали до енергетиків аби привітати та найкращим з них з нагоди свят вручити Почесні Грамоти і відзнаки Вінницької ОДА та Вінницької обласної Ради.

- Ваш колектив - один із найбільших в області. І тому ми не могли до вас не завітати, щоб привітати зі святами та побажати, насамперед, мирного неба, міцного здоров’я і щоб кожного дня ви із задоволенням йшли на роботу, - такі побажання висловив голова Вінницької обласної державної адміністрації Сергій Борзов, звертаючись до працівників обленерго.
- Шановні енергетики, від імені колективу самоврядців області, депутатського корпусу і всіх вінничан хочу щиро подякувати вам за працю. Ви маєте гарні результати в роботі. Хай надалі вони будуть ще кращими. Дякуємо вам і подальших вам успіхів, - сказав голова Вінницької обласної Ради Вячеслав Соколовий.
Після церемонії нагородження найкращих 97-ох працівників Товариства генеральний директор Андрій Поліщук подякував керівникам Вінниччини за таку увагу до колективу енергетиків Вінниччини.
- Отримати стільки нагород від обласної держадміністрації і облради - це для нас велика честь! Щиро дякуємо вам за таку увагу до нашої компанії. Зі свого боку та від імені всього колективу пообіцяю, що ми і надалі прикладатимемо максимум зусиль для сталого та якісного забезпечення області електропостачанням. Все, що від нас залежить, ми зробимо! Колектив наш доволі потужний, професійний і готовий надалі працювати ще з більшим старанням. Попереду нас чекає багато відповідальної та складної роботи, адже в нових умовах енергоринку ми будуємо нову компанію. І запевняю, що результати нашої роботи будуть значно кращими! Вітаючи зі святами, що наближаються, дякую кожному працівникові нашого підприємства за сумлінну працю,- сказав генеральний директор АТ «Вінницяобленерго».
Поділитись: