Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Андрій Поліщук: «Праця енергетика була і залишиться однією з ключових і визначальних»_0

Андрій Поліщук: «Праця енергетика була і залишиться однією з ключових і визначальних»

21 грудня 2019

Напередодні Дня енергетика генеральний директор АТ «Вінницяобленерго» Андрій Поліщук прийняв у своєму кабінеті найкращих працівників управління Товариства. Привітав їх з професійним святом та вручив грамоти і відзнаки.
- Сучасне життя неможливо уявити без електроенергії і тих людей, які забезпечують нею оселі наших громадян, підприємства, організації, установи. Як би складно не працювалося нині в галузі, враховуючи непросту соціально-економічну ситуацію, однак за будь-яких умов енергетики працюють чітко і сумлінно, цілодобово виконуючи свої завдання. Переконаний, праця енергетика була і залишиться однією з ключових і визначальних. Радує, що у колективі управління Товариства є люди, які поміж інших роблять свою справу найкраще. Пишаюся вами, колеги, щиро дякую за працю, і бажаю подальших професійних успіхів та особистого щастя, - сказав керівник, вітаючи кожного з присутніх.

Додамо, що за вагомі трудові здобутки та у зв’язку з професійним святом - Днем енергетика, нагородами відзначено майже півтори сотні найкращих працівників АТ «Вінницяобленерго».

Поділитись: