Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Андрій Поліщук презентував у столиці напрацювання Товариства_0

Андрій Поліщук презентував у столиці напрацювання Товариства

11 листопада 2016

Днями у столичному Міжнародному виставковому центрі відбувся III всеукраїнський  семінар інженерів-енергетиків. Він проходив  в рамках ХІV Міжнародного форуму "Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє" та ХІV Міжнародної виставки “Енергетика в промисловості-2016”. Вінницькі енергетики на чолі з генеральним директором ПАТ “Вінницяобленерго” Андрієм Поліщуком взяли участь у заході та  презентували там свої напрацювання. Про це керівник Товариства  повідомив  після повернення з Києва.

- Організатори нас запросили, оскільки ми “першопроходці” щодо впровадження пілотного проекту по переведенню розподільчих мереж на клас напруги у 20 кВ.  Під час свого виступу  я презентував наше Товариство та наші напрацювання. “Пілотні проекти “Вінницяобленерго” з реконфігурації та автоматизації електричних розподільчих мереж з підвищенням ступеня напруги з 10(6) до 20кВ”- саме так називалася презентація. Ми першими в Україні вдалися до впровадження такого формату реконструкції мереж. Можна сказати - європейського формату, оскільки ніде в Європі  вже не побачити мереж напругою у 10 кВ, тим більше у 6 кВ. Це пережиток минулого. Там ще з кінця 80-их років минулого століття перейшли на 20кВ. Ми ж  добре розуміємо, що чим вище напруга в електромережі, тим більша пропускна можливість і потужність передавання електроструму на найдальші відстані, тим менші втрати. Тому треба рухатися вперед і бути більш ефективними. Думаю, наша презентація зацікавила багатьох учасників семінару, оскільки інтерес до теми значний, - розповів Андрій Поліщук.

Додамо, даний спеціалізований форум, виставка та семінар відбулися за підтримки Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП). Наші колеги, які час від часу беруть участь в таких галузевих заходах впевнені, що вони  додають  нових можливостей у реалізації практичних завдань, підвищенні  рівня кваліфікації та компетентності. А зустрічі з відомими експертами у сфері електроенергетики та кібербезпеки, бізнес-консультантами,  провідними вітчизняними і закордонними виробниками електротехнічної продукції, розробниками IT-технологій, кажуть, ще й сприяють отриманню цікавої та важливої інформації, зароджують нові партнерські контакти.

 

Поділитись: