Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 АНДРІЙ ПОЛІЩУК: «Ціную співробітництво і партнерські відносини з небайдужими до енергетики людьми!»_0

АНДРІЙ ПОЛІЩУК: «Ціную співробітництво і партнерські відносини з небайдужими до енергетики людьми!»

17 грудня 2022

На цьому наголосив генеральний директор АТ «Вінницяобленерго» Андрій Поліщук на 30-ій сесії кластера «Енергетичний пул Вінниччини», яка співпала з 5-ти річним ювілеєм цієї громадської платформи. На чолі з її ідейним наставником Віктором Дядьковичем вона об'єднала навколо себе чимало професійних енергетиків, яким небайдужі сучасні проблеми галузі та її інноваційне майбутнє. Андрій Поліщук привітав ювілярів, а також розповів про непросту ситуацію в енергетичній галузі, до якої призвела війна в Україні.

«Ситуація складна, але контрольована. Процеси споживання електроенергії в умовах обмеження – регульовані. Нас справді чекає складна зима. Маємо бути готовими до будь-яких сценаріїв. Енергетика – це сьогодні другий фронт. Ворог має намір знищити нашу енергетичну систему, але йому цього не вдасться зробити! Наша енергетична система надійніша, ніж ми вважали. Проблеми є, але ми їх вирішуємо спільними зусиллями. Нас не здолати! Все буде Україна!» - дописав згодом на своїй сторінці у Фейсбук Андрій Поліщук.

 

Поділитись: