Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Андрій Поліщук взяв участь у роботі Міжвідомчої наради щодо створення індустріальних парків._0

Андрій Поліщук взяв участь у роботі Міжвідомчої наради щодо створення індустріальних парків.

01 березня 2023

Вчора генеральний директор АТ «Вінницяобленерго» Андрій Поліщук взяв участь у роботі Міжвідомчої наради щодо створення і функціонування індустріальних парків на Вінниччині.

Захід провели представники Комітету з питань економічного розвитку Верховної Ради України спільно з керівництвом області та міста. Ця нарада стала важливою платформою для обговорення актуальних питань щодо розвитку промисловості на території нашої області. Учасники наради обговорили плани створення індустріальних парків, їх функціонування, питання забезпечення енергетичної безпеки та багато іншого.

Генеральний директор АТ «Вінницяобленерго» Андрій Поліщук вніс свій внесок до дискусії, наголошуючи на необхідності створення сприятливих умов для розвитку вітчизняних виробників та підприємств, а також забезпечення енергоефективності виробництва. Всі присутні погодились з думкою Андрія Леонідовича, що при створенні індустріальних парків важливо правильно розставити пріоритети на всіх рівнях: державному (законодавчо і через вертикаль виконавчої влади) та місцевому. І законодавці мають враховувати місцеві ініціативи з боку влади, бізнесу і громадськості. Зі свого боку енергетики завжди сприятимуть створенню індустріальних парків, успішній роботі бізнесу. Єдине прохання до народних депутатів, яке висловив під час наради Андрій Поліщук - це долучити до цього процесу ще й представників регулятора, тобто НКРЕКП, і разом з ними переглянути законодавчі та регуляторні акти, які регулюють джерела фінансування приєднань до мережі таких парків. Енергетики Вінниччини завжди підтримують ініціативи, спрямовані на стале та стійке економічне зростання області.

Сергій Борзов - голова Вінницької ОДА

Вячеслав Соколовий - голова Вінницької обласної Ради

Сергій Моргунов

Кисилевський Дмитро

Ірина Борзова Народний депутат України

Богдан Кицак - Народний депутат України

Юлія Овчинникова

Слуга Народу - Драбовський Анатолій

Слуга народу - Пашковський Максим - Округ 11

Поділитись: