Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Автомобіль – за майстерність_0

Автомобіль – за майстерність

13 червня 2014

Підбито підсумки "Конкурсу професійної майстерності електромонтерів по експлуатації розподільчих мереж ПАТ "Вінницяобленерго". (Конкурс професійної майстерності ...) Перше місце посіли електромонтери СО "Тростянецькі електромережі". Під час урочистостей, які відбулися в Управлінні сьогодні, 13 червня, генеральний директор ПАТ "Вінницяобленерго" Юрій Касіч вручив переможцям грошові премії та цінний приз – бригадний автомобіль. Вітаючи кожного з них, наголосив, що попереду ще й участь у фіналі Всеукраїнських змагань. 

- От вам документи від машини, ключі, адже вам це знадобиться в подальшій роботі. Тож, автомобіль має бути новеньким і на ходу. Залишається лише побажати гарної дороги та перемоги! Віримо в вас і бажаємо успіху!- сказав Юрій Касіч. 

Також до привітання приєднався присутній під час нагородження директор з охорони праці ПАТ "Вінницяобленерго" Сергій Козак. 

- По-перше, хочу подякувати усім членам бригади Тростянецьких електромереж за гарну роботу. Під час змагань ви проявили себе з найкращого боку, продемонструвавши зразок високої професійної майстерності. Так тримати, адже на вас рівняється наша молодь! І не забувайте про безпеку під час виконання робіт, і товаришуйте з бригадою Барських електромереж, яка була переможцем торік,- наголосив Сергій Козак. 

Винуватці урочистостей подякували керівництву Товариства за визнання своєї праці та запевнили, що надалі старатимуться ще більше, аби виправдати високу довіру всього колективу ПАТ "Вінницяобленерго". Згодом, головний інженер СО "Тростянецькі електромережі" Олександр Маснюк поділився своїми враженнями від події. 

- Для мене особисто, всіх майстрів нашої бригади та колективу СО "Тростянецькі електромережі" нагородження стало приємною несподіванкою. Це дуже почесно! Автомобіль – це взагалі супер-допомога. Додам лише, що до цієї перемоги ми йшли майже цілий рік, активно займалися як теоретичними завданнями, так і практичними. Постараємось надалі не підвести, - сказав Олександр Маслюк. 

Щодо організації закупки автомобіля "УАЗ" для переможців, то цим переймалася дирекція з забезпечення бізнесу на чолі з Олександром Полярушем. За його словами, в історії ПАТ "Вінницяобленерго" такий цінний подарунок за майстерність працівники Товариства отримали вперше.

Поділитись: