Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Без них - як без рук._0

Без них - як без рук.

19 січня 2024

Знайомтесь, наш адміністративно-господарський відділ!

Люди, про яких ми Вам будемо зараз розповідати часто залишаються в тіні, однак життя жодного підприємства неможливе без АГВ.

Головні завдання, які виконують його працівники – це матеріально-технічне забезпечення діяльності апарату АТ "Вінницяобленерго", а також утримання будівель підприємства в належному технічному, протипожежному та санітарному стані.

Начальник відділу АГВ нашого Товариства, його заступник та завідувач господарством завжди вправно організовують роботу свого персоналу та слідкують за технічним, протипожежним станом будівлі підприємства та прилеглої території.

Інженери відділу займаються забезпеченням працівників підприємства товарно-матеріальними цінностями, тісно співпрацюють з комунальними та іншими підприємствами нашого міста. В їхній роботі дуже допомагає досвід. Так, до прикладу, провідна інженерка Алла Хоменко працює у відділі 42 роки, провідний інженер Юрій Циркун – 7 років.

Рекордсменами з досвіду можна назвати також завідувача господарством Миколу Порицького, що віддав роботі в обленерго 23 роки свого життя та слюсара-сантехніка Сергія Лукашова – 36 років. Від їхнього професіоналізму напряму залежать вчасне обслуговування електроустаткування, безперебійне функціонування холодного і гарячого водопостачання, центрального опалення, каналізації та всіх інших важливих технічних комунікацій.

Чистоту і порядок, які впливають на комфорт та естетичний вигляд будь-якого приміщення та території навколо нього, завжди підтримують наші старанні прибиральниці та невтомні двірники. Вони як ніхто інший забезпечують охайність та підтримують гігієну середовища, в якому із дня-у-день працюють енергетики. В умовах поширення захворювань та пандемій вони дбають про збереження чистоти, що є запорукою здоров'я та благополуччя працівників, формування загального враження про підприємство.

До відділу АГВ належить ще й наша база відпочинку «Енергетик», що у Степашках Гайсинського району. Чимало наших працівників зі своїми родинами набралося там сил, позитивної енергії і незабутніх вражень під час літніх відпусток. Там на сторожі чистоти та добробуту стоїть подружжя Ганни та Юрія Грохів, які є частиною команди АГВ з 2005 року. На жаль, з початком повномасштабної війни база відпочинку не приймала відпочивальників. Але темні часи обов’язково минуть! Тож працюємо далі з вірою у Перемогу!

Поділитись: