Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 «Безпечне та здорове майбутнє праці» _0

«Безпечне та здорове майбутнє праці»

02 травня 2019

Під таким гаслом 28 квітня пройшов Всесвітній день охорони праці, який відповідно до Указу Президента України від 18.08.2006 № 685/2006 у нашій країні  відзначається щорічно.

Працівники  АТ «Вінницяобленерго» активно долучилися до цієї події  і впродовж минулого тижня провели низку власних заходів. Так, за словами директора з охорони праці Товариства Володимира Віштака, у кожній структурній одиниці  оформлялися стенди з відповідною тематикою, проводилися огляди - конкурси з охорони праці та  відбулись зустрічі  трудових колективів з представниками  підрозділу з охорони праці.  

- Під час таких зустрічей розглянуто, насамперед, актуальні питання дотримання здорових та безпечних умов праці.   Працівники підрозділу охорони праці Товариства наголосили на видах інструктажів з питань охорони праці, доступно роз’яснили, якою має бути сучасна система заохочення до поліпшення безпеки та охорони здоров’я працівників, які сучасні тенденції варто  враховувати, аби  нові технологічні процеси були безпечними, без  наявних виробничих ризиків та з абсолютним дотриманням гігієни праці. Також психологом Товариства Ольгою Мородецькою в СО районних електромереж проведено низку інтерактивних лекцій на тему «Стрес-менеджмент». Усі ці та інші заходи, які було проведено в рамках Всесвітнього дня охорони праці, направлені на мінімізацію негативних впливів. Додам, що на нашому підприємстві систематично проходять комплексні та цільові перевірки стану охорони праці у підрозділах, проводяться перевірки дотримання вимог чинного законодавства в сфері гігієни праці, профілактики інфекційних захворювань тощо, - розповів Володимир Віштак.

Також, за словами директора з охорони праці, за останні роки в АТ «Вінницяобленерго» значно підвищилось свідоме ставлення його працівників до необхідності використання  безпечних методів виконання робіт.

- Це радує. Хотілося б щоб і надалі енергетики розуміли, що  усі заходи з безпеки та гігієни праці направлені виключно  на покращення рівня охорони праці на підприємстві, - підсумував Володимир Віштак.

Поділитись: