Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Безпека життя на виробництві - понад усе!_0

Безпека життя на виробництві - понад усе!

09 лютого 2024

Спеціалісти Служби охорони праці (СОП) АТ "Вінницяобленерго" активно долучені до навчального процесу в Учбовому Центрі Товариства.

Так, з 29 січня по 9 лютого під час онлайн-навчань електромонтерів оперативно-виїзних бригад (ОВБ) спеціалісти СОП, а саме провідні інженери з охорони праці Світлана Ходик та Віталій Левченко, інженер з охорони праці Олександр Попов, лікар-терапевт І категорії Людмила Орлик, психолог Ольга Мородецька та інші, провели низку лекцій. Зокрема охопили найбільш актуальні теми: правові та організаційні основи ОП та основи безпеки праці на виробництві, електробезпека, основи гігієни праці та виробничої санітарії, надання домедичної допомоги потерпілим в разі нещасного випадку, психологія безпеки праці.

- Участь наших спеціалістів у таких навчаннях важлива, оскільки донесена нами інформація дозволяє отримати необхідні знання і навички з безпечного ведення робіт і збереження життя та здоров’я працівників Товариства під час виконання їх професійних обов’язків, які повсякчас пов’язані з виконанням робіт підвищеної небезпеки. Сучасні методики та програми навчання з питань охорони праці дозволяють нам враховувати специфіку нашого підприємства і, тим самим, забезпечити найбільш ефективне навчання, щоб запобігти нещасним випадкам на виробництві. Тож, питання безпеки життя на виробництві завжди актуальні, - розповів директор з Охорони праці Володимир Віштак.

Поділитись: