Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Будьмо обережні!_0

Будьмо обережні!

10 листопада 2014

З настанням холодної пори року через активне використання населенням області електроприладів збільшується кількість пожеж, а також нещасних випадків внаслідок порушення правил експлуатації енергообладнання.

З метою уникнення подібного, служба цивільного захисту, моброботи та пожежної безпеки ПАТ “Вінницяобленерго” звертається до усіх вінничан з проханням дотримуватися елементарних правил безпеки.

Також не варто забувати, що саме в осінньо-зимовий час можливі обриви дротів повітряних ліній електропередач, які знаходяться під напругою.

Пам’ятайте, що при зіткненні з проводами, котрі зависли чи при наближенні до тих, що лежать на землі, людина може отримати ураження електричним струмом. Тому категорично забороняється наближатися до обірваного проводу на відстань меншу, ніж 8 метрів. Про пошкодження електролінії необхідно негайно повідомити відповідні служби за таким номером телефону (0) 800 217 217 (дзвінок безкоштовний). До прибуття ремонтної бригади слід організувати охорону обірваних проводів та не допускати до них перехожих і тварин.

Шановні вінничани!
Дотримуйтесь правил безпеки! Це допоможе вам уберегти здоров’я, а можливо, й життя!

Поділитись: