Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 До Всесвітнього Дня всиновлення._0

До Всесвітнього Дня всиновлення.

09 листопада 2023

Друзі, хочемо розповісти вам про нашого працівника, майстра служби засобів обліку електроенергії Івана Бурлакова та його чудову родину.👨‍👨‍👧‍👦👨‍👩‍👧‍👧

В обленерго Іван Георгійович працює вже понад 30 років. Родом з Одещини. Професію техніка-електрика здобував у Львові, а працювати за фахом приїхав до Вінниці - кохання покликало.

Дружина Людмила з Вінниччини, за фахом також енергетик. У шлюбі народили дочку й сина. І так собі жили, працювали, виховували дітей.

Та одного дня, у 2017 році, подружжя прийняло дуже серйозне і відповідальне рішення – всиновити маленьку дівчинку, яка залишилась без батьківської опіки.

Через деякий час виявилося, що у неї ще є дві рідні сестрички. Не вагаючись всиновили і їх. Згодом сім’я поповнилась ще двома дівчатками-сестрами, а потім ще двома осиротілими сестричками. Усі дітки від 3-х до 6-ти рочків.

З початком повномасштабного вторгнення родина нікуди не виїздила, залишилась у Вінниці. Більш того, Бурлакови всиновили ще двох сиріт – 15- річну дівчинку та її 12-річного братика.

«Ви про нас, будь ласка, багато не пишіть. Ми ж звичайна і дуже скромна родина! Просто усі один одного любимо, цінуємо і бережемо. Для усіх наших дев’ятьох дітей та вже чотирьох онуків ми з Людмилою «татунчик» і «мамунчик», а вони для нас - найрідніші, найулюбленіші, найдорожчі янголята!» - каже багатодітний тато.

Ця велика родина через усі радощі і печалі проходить разом. Іван з дружиною почуваються дуже щасливими і сподіваються, що їхні діти також, адже подружжя робить усе можливе, аби синам і донечкам завжди було спокійно, затишно, безпечно.

Ось така історія про великий батьківський подвиг і ще більші серця. Кожна дитина заслуговує на люблячу родину! 🙏А тим, у кого її немає - побажання одне, аби скоріше у житті з'явилися батьки, такі ж як наш Іван Бурлаков із дружиною. 💙💛

Поділитись: