Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Допоможемо врятувати життя дитини!_0

Допоможемо врятувати життя дитини!

26 лютого 2016

Трудовий колектив СО «Хмільницькі ЕМ»  звертається до усіх енергетиків про допомогу. У їхньої колеги, контролера енергонагляду Олени Затуливітер, молодої багатодітної матері, яка самотужки виховує трьох дітей, сталася велика біда - тяжко захворіла її середня донечка Настя. Дівчинці 12 років. Лікарі поставили  страшний діагноз – лейкемія. Мама з дитиною на даний час перебуває на стаціонарному лікуванні в онкогематологічному відділенні Вінницької обласної дитячої лікарні. Насті вводять  дорогі препарати, щоденно витрачаються тисячі гривень.

- Наш колектив, як може матеріально підтримує свою колегу, але цього замало. Звертаємось до усіх, хто небайдужий до людської біди,  з переконливим проханням відгукнутись та при можливості надати фінансову допомогу на лікування дівчинки. Наперед вдячні  за будь – яку допомогу, - написали працівники СО «Хмільницькі ЕМ»  у своєму зверненні.

Також повідомили реквізити банківської установи, куди можна перераховувати кошти.

Реквізити:  Отримувач: Затуливітер Олена Петрівна «Приватбанк» р/р №4149497861637223

Тож не залишаймося байдужими і допоможемо врятувати життя  Насті.

Поділитись: