Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Дякуємо британському народу за підтримку України!_0

Дякуємо британському народу за підтримку України!

24 травня 2024

З робочим візитом на Вінниччину приїхав Надзвичайний і Повноважний посол Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії в Україні Мартін Гарріс. Не оминув він своєю увагою і Енергетиків.

В АТ «Вінницяобленерго» його урочисто зустрічали Генеральний директор Товариства Юрій Касіч та Заступник начальника з питань цифрового розвитку (СDTO) Вінницької обласної військової адміністрації Андрій Кавунець.

Британський народ надав в якості гуманітарної допомоги габіони для захисту наших об` єктів енергетики. Під час зустрічі Юрій Касіч щиро подякував за підтримку України Великою Британією у війні з росією. Говорили й про стан енергосистеми, і вимушені незручності, які доводиться терпіти населенню, аби витримати напади ворога та оптимістичні сподівання, щодо розвитку енергетики на Вінниччині, які обов’язково повинні бути навіть за темних часів.

Мартін Гарріс, був вражений стійкістю та відвагою українських енергетиків, а на згадку про теплу зустріч в Товаристві його кабінет в Посольстві прикрашатиме полотно написане працівницею АТ «Вінницяобленерго».

Поділитись: