Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Економісти поспілкувались на інформаційно-навчальних заняттях_0

Економісти поспілкувались на інформаційно-навчальних заняттях

02 липня 2016

Вчора, 1 липня, в актовій залі Товариства  пройшли інформаційно-навчальні заняття з економістами структурних одиниць ПАТ «Вінницяобленерго», які опікуються мотивацією та оплатою праці.

Учасники обговорили важливі питання щодо оплати праці в Товаристві, дотримання вимог трудового законодавства та новоприйнятого Колективного договору, а також питання  стосовно визначення середньооблікової чисельності та середньої заробітної плати штатних працівників, які виконують роботи по іншій діяльності, з врахуванням вимог програмного комплексу SAP.

Перед  присутніми виступив директор з персоналу ПАТ «Вінницяобленерго» Віталій Хребтій, який приділив  особливу увагу важливості дотримання вимог трудового законодавства та Колективного договору. Докладно розповів про основні напрямки роботи в Товаристві з питань оплати праці.

До занять, організованих відділом мотивації та оплати праці, залучили спеціалістів  відділу провідного економіста Юрія Лаврентюка,   економіста  Наталію Васильєву, запросили  провідного економіста з планування економічного відділу Товариства Наталію Павлівську.

- Такі навчання з колегами організовуємо регулярно, що позитивно відображається на результатах нашої праці, дає можливість в прямому спілкуванні обговорити важливі питання і визначити напрямки подальшої роботи, - розповів начальник відділу мотивації та оплати праці Сергій Побігай.

Поділитись: