Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Електричний струм небезпечний для життя!_0

Електричний струм небезпечний для життя!

11 березня 2024

Шановні громадяни! Будьте обережні! Електричний струм небезпечний для життя!

Забороняється підніматись на опори ліній електропередачі, відкривати двері трансформаторних підстанцій та проникати у розподільчі пристрої, виконувати переключення електричних апаратів та проводити будь-які ремонтні роботи, самовільно приєднувати до електромережі будь-які електричні пристрої. Не дозволяйте дітям гратися поблизу електроустановок. При виборі місця для відпочинку та риболовлі особливу увагу звертайте на наявність поблизу ліній електропередач. Пам’ятайте, що наближення на недопустиму відстань або безпосереднє доторкання до проводів ліній електропередач вудкою чи іншими предметами призводить до тяжких електротравм. Якщо внаслідок стихійних явищ обірвані електропроводи лежать на землі або звисають з опор чи дерев смертельно небезпечно не лише доторкатись, але й підходити до них на відстань ближче 8 метрів. При виявленні пошкоджень електромереж терміново повідомте диспетчеру місцевих ЕМ.

Пам`ятайте !

Усунення пошкоджень ліній електропередач та іншого енергетичного обладнання повинно виконуватися виключно оперативно-виїздними бригадами електричних мереж .

Будьте уважні та обережні! Бережіть своє життя!

За матеріалом СО "Гайсинські ЕМ" - посилання  

Поділитись: