Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Енергетики доводили свою майстерність в спорті_0

Енергетики доводили свою майстерність в спорті

30 квітня 2015

       30 квітня  на базі Крижопільських ЕМ стартував другий етап зональних змагань 10-ої Спартакіада серед трудових колективів ПАТ «Вінницяобленерго». Спортивну  перемогу в них виборювали 10 команд, а саме Крижопільських, Бершадських, Мурованокуриловецьких,  Піщанських, Томашпільських, Тростянецьких, Чернівецьких, Чечельницьких, Ямпільських ЕМ, а також підприємства «Вінницяенергоналадка».  Змагалися енергетики, зокрема, у таких видах спорту як міні-футбол, волейбол, шахи, шашки, теніс, гирі, перетягування каната. Перед тим урочисто відкрив  Спартакіаду директор з персоналу ПАТ «Вінницяобленерго», голова оргкомітету Віталій Хребтій.

         - Місце для проведення 10-ї ювілейної Спартакіади вибрано невипадково, адже СО “Крижопільські  ЕМ” зарекомендували себе на досить високому як виробничому, так і спортивному рівні. Крім того район має  ще й гарний  досвід проведення Спартакіади три роки тому, що стало вагомим аргументом  на користь цьогорічного вибору, - зазначив Віталій Михайлович.

         Також директор з персонату Товариства   побажав учасникам змагань чесної спортивної боротьби і  відчуття неперевершеної атмосфери змагань, яка, за його словами,  “завжди  панує на таких заходах, а за ними – і відчуття єдиного великого  і гарного колективу, яким є ПАТ «Вінницяобленерго»”.

         Перемоги однієї на всіх, передусім,  у  виробничих справах та перемоги сильнішим у спортивних змаганнях побажав  у своєму виступі і голова Крижопільської райдержадміністрації Валентин Панчук, який також був присутнім на заході.  В свою чергу неабияку гостинність продемонстрували й крижопільчани:  усім командам - учасницям Спартакіади вони піднесли запашні короваї на вишитих рушниках, щоб результати в енергетиків також були «хлібними».

         Директор Крижопільських ЕМ Юрій  Благута, коментуючи подію пресі, сказав,  що це хоч і клопітний захід для господарів, зате дуже почесний і важливий. При цьому він  висловив сподівання, що зональні змагання  пройдуть успішно. Також  директор зізнався, що дуже хотів би бачити  свою команду у  фіналі. За його словами, “ хлопці варті перемоги, адже і в роботі, і на тренуваннях вони завжди показують себе гідно”.

         Переможці змагань у Крижополі далі  братимуть участь у фінальних змаганнях, які відбудуться 5 травня поточного року на базі Літинських ЕМ.

Поділитись: