Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Енергетики працюють для вас за будь-якої погоди!_0

Енергетики працюють для вас за будь-якої погоди!

15 листопада 2023

☂️Коли трапляється негода - в електричних мережах напругою 10 кВ частішають аварії, через які силові трансформатори виходять з ладу.

Так, днями в електромережах Козятинської дільниці СО «Хмільницькі ЕМ», під час проходження територією Вінницької області атмосферного фронту, який супроводжувався сильним дощем та поривами вітру, мало місце знеструмлення споживачів у селі Іванківці Козятинської територіальної громади.

Під час усунення наслідків негоди персоналом електромереж було виявлено пошкоджений силовий трансформатор. Завдяки оперативним діям ремонтники в максимально стислі строки силовий трансформатор відремонтували на місці, розподіл електричної енергії відновили і всіх споживачів заживили.

Аналогічний випадок мав місце і в електричних мережах СО «Могилів-Подільські ЕМ», а саме у селі Юрківці Могилів-Подільського району. Незважаючи на вихідний день та проливний дощ, працівники електромереж швидко замінили трансформатор і заживили всіх споживачів.

Тож, енергетики області за будь-якої погоди працювали і працюють для вас!

Поділитись: