Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Енергетики відвідали галузеву виставку в столиці._0

Енергетики відвідали галузеву виставку в столиці.

23 жовтня 2023

ХХ Міжнародна спеціалізована виставка «Енергетика в промисловості-2023» пройшла у Києві.

Колеги з технічних підрозділів Товариства ознайомилися з найсучаснішим енергетичним обладнанням, зокрема, новітніми трансформаторними підстанціями та лініями електропередачі високої напруги.

Особливу увагу звернули на зразки високовольтної комутаційної апаратури (роз’єднувачі, вимикачі), проводів та арматури повітряних та кабельних ліній високої напруги, пристроїв релейного захисту та автоматики, засобів діагностики й моніторингу електрообладнання та матеріали, присвячені промисловій безпеці та охороні праці в енергетиці.

Також безпосередньо поспілкувалися з представниками підприємств – виробників енергетичного обладнання для електромереж, отримали корисну інформацію та обмінялися професійним досвідом.

Все це готові використати при плануванні заходів щодо майбутнього розвитку електромереж АТ «Вінницяобленерго» і при експлуатації енергооб’єктів нашої компанії.

Поділитись: