Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Енергетики відзначили своє професійне свято_0

Енергетики відзначили своє професійне свято

23 грудня 2015

Напередодні професійного свята Дня енергетика в актовій залі управління ПАТ «Вінницяобленерго» відбулися урочистості з нагоди такої події.

Участь у них взяли: керівництво Товариства, працівники управління та усіх 28 структурних одиниць. На свято також завітали перші особи від влади Вінниччини, а саме голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій, голова  обласної ради Анатолій Олійник, заступник голови ОДА  Василь Броварник, начальник управління енергетики та інфраструктури ОДА Іван Вітюк, директор департаменту транспорту Вінницької міськради Олексій Підоченко. Серед почесних гостей  були  і голова профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості України («Укрелектропрофспілки») Сергій Шишов,  начальник – заступник головного державного інспектора України з енергетичного нагляду у Південно-Західному регіоні Михайло Петровський, президент ТОВ "Енергоінвест" Володимир Житник.

На початку заходу перед присутніми виступив генеральний директор ПАТ “Вінницяобленерго” Андрій Поліщук. У своїй доповіді він  підсумував роботу колективу енергетиків у році, що минає, відзначив напрямки з найкращими показниками, розповів  про завдання, які залишаться актуальними і у майбутньому.

- Працівниками нашого Товариства  проводиться і надалі проводитиметься робота із запровадження новітніх енергозберігаючих систем, модернізації та реконструкції обладнання і комплектуючих, підвищення фахової майстерності і професіоналізму працівників. Акцентовано підходимо також  до поліпшення умов праці та матеріального заохочення співробітників, обслуговування споживачів, яких у нас майже 780 тисяч. До речі, віднедавна  працює сервіс оплати енергетичних послуг через мережу Інтернет, що дозволило вже значно спростити й підвищити якість обслуговування споживачів. Тож акценти не зміщуємо: в умовах cкладної економічної та напруженої суспільно-політичної ситуації в державі, і пов'язаної з тим жорсткої економії енергоресурсів, а також переходу компанії на режим стимулюючого регулювання, ключовим завданням діяльності ПАТ “Вінницяобленерго”, усіх її 28 структурних одиниць  була і залишається робота на дієвий результат”, - підкреслив Андрій Поліщук.

Після доповіді керівника Товариства  з вітальним словом до енергетиків звернулися і гості. Зокрема голова облдержадміністрації Валерій Коровій наголосив, що праця фахівців даної сфери  в усі часи залишиться ключовою, адже саме від неї  більшою мірою залежить  життєзабезпечення  регіону.

Далі відбулось нагородження найкращих  працівників енергетичної компанії.  З рук очільників області та генерального директора Товариства вони отримали почесні грамоти,  відзнаки, грошові винагороди, цінні подарунки. І все це пройшло в унісон із численними добрими побажаннями та під бурхливі оплески колег.

Поділитись: