Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Енергетики Вінничини – переможці ХІІ Спартакіади працівників енергетики та електротехнічної промисловості_0

Енергетики Вінничини – переможці ХІІ Спартакіади працівників енергетики та електротехнічної промисловості

13 червня 2016

Команда  спортсменів ПАТ «Вінницяобленерго» повернулась з  Коблева з переконливою перемогою.

З  6 по10 червня 2016 року в цьому курортному селищі проходила ХІІ  літня Спартакіада працівників енергетики  та електротехнічної   промисловості.

Спортивні змагання проводились під егідою  ЦК «Укрелектропрофспілки»   та фізкультурно-спортивного товариства «Україна». Оцінювати змагання залучили професійну суддівську бригаду.

У змаганнях енергетиків 2016 року взяли участь  більшість команд обласних організацій «Укрелектропрофспілки»,  а також  команди   Калуської ТЕЦ, Ладижинської  і Луганської ТЕС та публічного акціонерного товариства «Вінницяобленерго».

Майже 250 спортсменів-енергетиків  доводили свою майстерність у семи видах спорту:  волейбол, футзал, настільний теніс, шахи, шашки,  гирьовий спорт, армспорт. 

Погода,  як для червня місяця, на чорноморському узбережжі  видалася прохолодною, але боротьба, яка точилася на спортивних площадках та майданчиках була досить гарячою. І все завдяки високому рівню підготовки команд і великому бажанню перемогти.

Команда ПАТ «Вінницяобленерго»  - неодноразовий учасник  таких змагань.  Спочатку  наші представники  виступали в складі збірної обласної команди енергетиків. Вперше самостійно команда ПАТ «Вінницяобленерго» прийняла участь в Х Спартакіаді працівників енергетики та електротехнічної промисловості в 2013 році, яка проводилась в м. Алушта. Найбільшими досягненнями наших спортсменів тоді стали – ІІ місце в змаганнях з шахів та ІV з волейболу.

Наступного року на ХІ Спартакіаді в місті Біла Церква Київської області добре виступили наші спортсмени в ігрових видах спорту – змаганнях з волейболу і футзалу, де відповідно завоювали золоті і срібні нагороди.

Так,  з кожним роком зростала майстерність наших спортсменів та їх спортивні здобутки.

Саме завдяки впровадженню фізичної культури і спорту в повсякденне життя колективів ПАТ «Вінницяобленерго», щорічному проведенню своїх Спартакіад, ретельному формуванню команди на участь в Спартакіаді «Укрелектропрофспілки», спортивній майстерності  та самовіддачі кожного із членів команди і були отримані  найкращі результати.

Так, нашій команді з волейболу не було рівних на спортивних майданчиках, де вона з однаковим рахунком 2:0 перемогла всіх своїх суперників, в тому числі і команди Київської, Дніпропетровської областей та м. Києва. Кращими гравцями в складі команди були начальник інформаційно-консультаційного центру Геннадій Іщенко, інженер автоколони Роман Вовкотруб, охоронник команди ВОХОР Дмитро Ніколаєв та інші.

Порадували своїми здобутками і наші «богатирі»  - електромонтер СО «Жмеринські електромережі» Віктор Рудаков, економіст І категорії економічного відділу Олег Савчук, які зайняли ІІ призове місце  у відповідних вагових категоріях з гирьового спорту, хоча в  змаганнях приймали участь і такі потенційні фаворити, як команди Луганської, Дніпропетровської, Запорізької  областей.

Кращими серед учасників змагань були і наші тенісисти, шахісти, шашкісти, які зайняли 1-і місця. В цілому за результатами  ХІІ Спартакіади працівників енергетики та електротехнічної промисловості команда ПАТ «Вінницяобленерго»  отримала найкращий результат  - 7 золотих, 2 срібних і 1 бронзову нагороду та в підсумку зайняла перше командне місце.

Під час підведення підсумків змагань та нагородженні переможців по кожному виду спорту лунали такі приємні для нас слова «нагороджується  переможець змагань   з команди ПАТ «Вінницяобленерго» .

Велика заслуга в перемогах команди Товариства належить генеральному директору Андрію Поліщуку. За належну підготовку та успішний виступ команди на ХІІ Спартакіаді Андрій Поліщук отримав подяку фізкультурно-спортивного товариства «Україна».

В подальшому переможців змагань   чекає напружена робота і наступні старти. Адже, як оголосив у своєму виступі в.о. голови ЦК профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості України Олександр Давиденко,  із числа переможців ХІІ Спартакіади буде сформована команда для участі в ХХІ  Всеукраїнській міжгалузевій спартакіаді трудящих промислової сфери та транспорту.

Тому сподіваємось побачити наших працівників серед переможців змагань вищого рівня.

Вітаємо нашу команду! Бажаємо подальших успішних змагань і перемог!

Поділитись: