Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Енергозбутівці Хмільника — переможці футбольного турніру_0

Енергозбутівці Хмільника — переможці футбольного турніру

21 квітня 2015

Нещодавно на центральному стадіоні Хмільника відбувся турнір з мініфутболу серед працівників СО “Хмільницькі ЕМ”. За право першості змагалися  6 футбольних команд.

Перемогу здобула команда “Енергозбут” одноіменного підрозділу структурної одиниці.  У її складі -  інженер з технічного аудиту Віктор Рекрут, майстер III групи Денис Савченко, електромонтери з  експлуатації електролічильників  Іван Королюк, Олексій Лебедь, диспетчер Віктор Петрунько, електромонтер з експлуатації розподільчих мереж Володимир Шелестій.

Команду переможців відзначено  Почесною грамотою та перехідним кубком.  

Додамо, даний спортивний захід  у Хмільнику проходив в рамках 10-ої Спартакіади ПАТ “Вінницяобленерго”, яка згідно рішення спільного засідання Дирекції та профспілкового комітету Товариства триватиме в  структурних одиницях до 29 квітня включно. А перші зональні змагання плануються до проведення  30 квітня  на базі Крижопільських ЕМ. Далі — 15 травня  на базі Іллінецьких ЕМ і 22 травня -  на базі Тульчинських ЕМ. Фінальний турнір  відбудеться  5 червня   на базі Літинських ЕМ.

Поділитись: