Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Гарантуємо якість, звертайтесь!_0

Гарантуємо якість, звертайтесь!

07 червня 2024

📑Розробка проєктної документації – це комлекс технічнічних рішень для всіх елементів системи електропостачання. Це перший і обов’язковий етап на шляху створення електромережі Вашого будинку чи підприємства, а якісно підготовлений проєкт допоможе бездоганно виконати електромонтажні роботи.

Виконати його під силу нашим працівникам з проєктно-кошторисного відділу Сервісного центру (ПКВ СЦ) АТ "Вінницяобленерго". Кожен з них має відповідний досвід і кваліфіковано надасть послугу з проєктування мереж електропостачання напругою 10-0,4 кВ.

Зокрема, ПКВ СЦ розробляє проєктну документацію на електропостачання будівель, об’єктів, що будуються, або об’єкти, де проводиться реконструкція, техніче переоснащення мереж.

Чому Вам краще звернутися саме до нас?

А тому, що:

✅маємо досвід роботи у сфері проєктування електропостачання мереж 10-0,4 кВ, трансформаторних підстанцій, внутрішніх мереж електропостачання, тимчасове електропостачання на період будівництва;.

✅підходимо до виконання проєктів висококваліфіковано та компетентно;

✅наша проєктно-кошторисна документація відповідає державним нормам та стандартам;

✅завжди є погодження проєктної документації;

✅під час розробки ПКД використовуємо сучасне програмне забезпечення для моделювання та аналізу електричних систем, що дозволяє максимально оптимізувати рішення та забезпечити оптимальну ефективність мережі;

✅проводимо усі розрахунки, що необхідні при проєктуванні зовнішнього та внутрішнього електропостачання, з підбором електрообладнання, розрахунком навантажень!

✅забезпечуємо найвищий рівень якості у всіх аспектах роботи для замовників.

Тож, ми відкриті до співпраці з клієнтами! Завжди готові вислухати Ваші побажання та врахувати їх у процесі проєктування.

Поділитись: