Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 ГЕРОЇ НАЗАВЖДИ У НАШИХ СЕРЦЯХ!!!_0

ГЕРОЇ НАЗАВЖДИ У НАШИХ СЕРЦЯХ!!!

24 серпня 2023

🇺🇦У День Незалежності колектив АТ "Вінницяобленерго" вшанував своїх Героїв – колег-енергетиків, які віддали життя за Свободу, Волю і Мирне майбутнє нашої незламної держави. Так, на території управління Товариства відкрито меморіал Пам’яті нашим Героям – Захисникам: Віталію ОЛІЙНИКУ– водію автоколони СТіЛ АТ "ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО", Миколі КРАВЦОВУ – електромонтеру з експлуатації розподільних мереж III групи Вінницьких східних ЕМ, Віталію АСТЕНУ – електромонтеру розподільних мереж V групи дільниці ТП Вінницьких міських ЕМ, Миколі МАКІЄВСЬКОМУ – електромонтеру служби ліній електропередач 35 кВ і вище Тульчинської дільниці Тульчинських ЕМ, Василю ШЕВЧУКУ – майстру II групи Тульчинської дільниці з експлуатації електромереж №3 Тульчинських ЕМ, Геннадію ПАНКОВУ – електромонтеру з обслуговування підстанцій міського кільця Вінницьких високовольтних мереж.

– Вони були і залишаються з нами! Назавжди! У наших серцях! Щодня наші Герої зустрічатимуть нас, коли ми будемо йти на роботу і повертатися з неї. Будемо розуміти, і казати їм: ДЯКУЮ! Бо вони віддали найцінніше, що є у людини – своє життя! За нас з вами, за нашу країну, за нашу націю, за Незалежність. Україна сторіччями бореться за свою свободу і волю! Впевнений, що ми переможемо і побачимо дійсно вільну, красиву і реально незалежну країну. Це все буде!!! Тому кожен з нас повинен робити те, що він вміє, що він може дати своїй державі та нації сьогодні. Ми робимо свою роботу, але маємо робити її з подвійною віддачею, адже понад 200 наших працівників нині воюють з ворогом, лишаючись у нашому складі. Але шестеро вже, на жаль, ніколи не повернуться… Вічна їм пам’ять, безмежна подяка і шана, – наголосив під час урочистого відкриття меморіалу Генеральний директор АТ "Вінницяобленерго" Юрій КАСІЧ, звертаючись до усіх присутніх.

Серед них були і рідні наших Героїв: мама Віталія ОЛІЙНИКА – Олена Миколаївна, двоє його діток – десятилітня Анюта та дванадцятирічний Назар, а також донька Миколи КРАВЦОВА – шістнадцятилітня Аня, яка вирішила стати, як тато, захисницею своєї країни і цьогоріч вже поступила до Київського військового ліцею імені Івана Богуна.

Вшанування Героїв біля управління Товариства завершили хвилиною мовчання і покладанням квітів. Такі ж урочистості з нагоди вшанування наших Героїв відбулися і в структурних одиницях підприємства, де вони безпосередньо працювали: у Вінницьких міських ЕМ, у Вінницьких Східних ЕМ, у Тульчинських ЕМ, на високовольтному блоці та в автоколоні. Там встановлено меморіальні дошки загиблим нашим колегам-енергетикам.

Вічна Пам'ять і Слава ГЕРОЯМ!🙏🙏🙏

Уклінна дяка тим, хто зростив справжніх Українців – Захисників, ворогові – справедлива кара, а УКРАЇНІ БУТИ ЗАВЖДИ!!!🇺🇦🇺🇦🇺🇦

Поділитись: