Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Головний бухгалтер Товариства - серед найкращих фінансистів України_0

Головний бухгалтер Товариства - серед найкращих фінансистів України

18 липня 2016

Напередодні професійного свята Дня бухгалтера у Києві відбулась урочиста церемонія відзначення найпотужніших топ-менеджерів та фінансистів держави за підсумками 2015 року. Серед них і головний бухгалтер ПАТ “Вінницяобленерго” Алла Зінюк. У категорії “Розподіл електроенергії” вона у  п'ятірці найкращих.

- Мені дуже приємно, що досягнення ПАТ“Вінницяобленерго” визнано на такому високоповажному рівні, адже в рейтингу “100 кращих топ-менеджерів України” взяли участь більше сотні великих компаній держави.  Ключовим фактором в отриманні високого балу була оцінка фінансового стану компанії, надання даних про дохід і прибуток. Це обов'язкова умова рейтингу. У ПАТ “Вінницяобленерго” з тим склалося все добре .  Ми - найкращі! Це визнання всього нашого колективу. Це результат минулорічної роботи кожного працівника Товариства, хто щоденно вкладав і  вкладає свій професіоналізм, віддає сили спільній справі. Тому щиро дякую  всьому персоналу. Тільки разом - ми сила! Впевнена, що ця перемога  надихне нас на нові досягнення в роботі, - розповіла переповнена приємними емоціями головний бухгалтер Товариства.

Окрім того, Алла Зінюк додала, що у  категорії “Розподіл електроенергії” також було відзначено і наших колег з Чернігівобленерго, Харьківобленерго, Сумиобленерго та Закарпаттяобленерго.  Сам рейтинг “100 кращих топ-менеджерів України”  вже не перший рік організовує і проводить  незалежна медіакомпанія “СЕО Еkonomika Communication Hub” та інформаційний портал Delo.ua.

Енергетики щиро вітають головного бухгалтера Товариства з поважною відзнакою! Бухгалтерська справа - досить кропітка і занадто відповідальна. Робота з фінансовими документами віднімає колосальну кількість сил і часу, особливо, наприкінці  місяця, кварталу, року. Від вірного рішення наших фінансистів залежить як сьогодення компанії, так і найближча її перспектива. Тож невтомні наші бухгалтери - щира вам вдячність. Хай доля повсякчас обдаровує  вас міцним здоров'ям, любов'ю, добром і безліччю щасливих моментів на перехрестях життя!

Поділитись: