Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Інформація для споживачів щодо заборгованості або переплати _0

Інформація для споживачів щодо заборгованості або переплати

11 березня 2019

Шановні споживачі! Ця інформація для тих, хто має заборгованість перед ПАТ "Вінницяобленерго" або переплату за спожиту у 2018 році електроенергію.

У зв’язку із введенням в дію окремих положень Закону України “Про ринок електричної енергії” ПАТ “Вінницяобленерго” з 01.01.2019 року є розподільчою організацією, а тому більше не надає споживачам рахунків за спожиту електроенергії в період з 01.01.2019 року. Розрахунки за постачання електричної енергії проводить ТОВ “ЕНЕРА ВІННИЦЯ”. Однак, споживачі, які мають борги за спожиту електричну енергію у 2018 році,  повинні сплатити їх та погасити заборгованість перед ПАТ “Вінницяобленерго” в найближчі терміни. Несплата за спожиту електричну енергії є підставою для припинення постачання електричної енергії споживачу.

Також звертаємо увагу на те, що споживачі, які мають переплату за спожиту електричну енергію за 2018 рік мають можливість написати заяву на перерахування коштів за спожиту електричну енергію для можливості використання цих коштів у наступних розрахунках з новим постачальником електричної енергії – ТОВ “ЕНЕРА ВІННИЦЯ”.

Заяву необхідно написати та повернути до ПАТ “Вінницяобленерго”, щоб Товариство отримало право перерахувати кошти переплат споживачів на їх особові рахунки до ТОВ “ЕНЕРА ВІННИЦЯ”. Без підписання такої заяви ПАТ “Вінницяобленерго” не має права проводити операції з коштами споживача. Переплачені кошти тих споживачів, які вже надали підписані заяви, перераховані на їх особові рахунки в ТОВ “ЕНЕРА ВІННИЦЯ”.

Зразок заяви на перерахування коштів за спожиту електричну енергію.

 

                                                                             Директору _________________ЕМ

       _____________________________

                                                                                                          (П.І.Б.)

                                                                              Споживач:____________________

                                                                              Адреса:______________________

       № о/р________________________

 

                                                               Заява

 

У зв’язку з припиненням діяльності ПАТ "Вінницяобленерго", як постачальника електричної енергії за регульованим тарифом, та наявною кредиторською заборгованістю (переплатою) за електричну енергію станом на 01.01.2019 року по договору про користування електричною енергією (особовому рахунку) № _________________, прошу (доручаю) відповідно до чинного законодавства України кошти кредиторської заборгованості (переплати) в сумі____________ грн. перерахувати на поточний рахунок із спеціальним режимом використання мого електропостачальника ТОВ "ЕНЕРА ВІННИЦЯ" (код ЄДРПОУ 41835359), для подальшого зарахування цих коштів на мій особовий рахунок як оплату за спожиту електричну енергію за період з 01.01.2019 року.

 

“___”______________2019 р.                                                _____________________

                                                                                                             (підпис)                                          (прізвище та ініціали)

Поділитись: