Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Кадри і надалі вирішуватимуть все!_0

Кадри і надалі вирішуватимуть все!

06 листопада 2014

Популярна ще з радянських часів істина, що “кадри вирішують все” не позбулася своєї актуальності досі. До того ж, якщо вони ще й професійні, то на підприємстві чи в організації панують ефективність, стабільність, порядок та успіх. Це ключова теза семінару для працівників кадрових служб структурних одиниць ПАТ “Вінницяобленерго”, що відбувся сьогодні, 6 листопада 2014 року в актовому залі управління Товариства.

Його учасники з'їхалися з усіх районів області та м. Вінниці. Початок заходу ознаменувався приємним моментом, а саме з привітання в.о. інспектора з кадрів Крижопільских ЕМ Алли Олійник з Днем народження. Далі - відбулось відкриття семінару, яке здійснив директор з персоналу Товариства Віталій Хребтій.

- Необхідність такого семінару обумовлена, насамперед тим, що життя не стоїть на місці і потребує нових знань і, відповідно, вдосконалення нашої з вами роботи. Адже кадровик - це перший помічник керівника. Його робота вимагає все нових і нових знань, особливо в частині чинного законодавства, яке часто змінюється і потребує уваги, акуратності у веденні документації. Також - організованості, комунікабельності, стресостійкості і, головне — поважного ставлення до персоналу. Тобто, професія кадровика не може бути без вдосконалення, так як методи роботи з людьми та вимоги до персоналу змінюються і доводиться адаптовуватися до мінливої реальності, щоб залишатися ефективними. От про все це будемо говорити і навчатися впродовж двох днів. Програма семінару насичена та змістовна, поєднує в собі як методичну, так і практичну частини. Щодо останньої, то вона пройде на базі Погребищенських електричних мереж, - повідомив мету семінару Віталій Хребтій.

Також директор з персоналу коротко проінформував присутніх про поточні справи в Товаристві, детальніше зупинився на завданнях кадрової служби, відзначив ті її підрозділи, де кадрова робота відповідає сучасним вимогам і де бажає бути кращою. А ще наголосив, що роботі над покращенням якісного складу персоналу в Товаристві з кожним роком приділяється особлива і значна увага.

Далі роботу з учасниками семінару продовжили інші фахівці Товариства, а саме начальник відділу кадрів Р.Козаченко, заступник директора з правової роботи Т. Мацедонська, провідні інженери відділу кадрів В.Яковенко, О.Самсонюк, провідний інженер з захисту секретної інформації Л.Василюк та інші.

Додамо, нині в ПАТ “Вінницяобленерго” працює 4 837 спеціалістів. З них — 448 керівників, 1 089 професійних фахівців, 3 235 робітників. 1 630 працівників або 33,97% персоналу — мають вищу освіту.

Поділитись: