Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Конкурс професійної майстерності з технічного аудиту_0

Конкурс професійної майстерності з технічного аудиту

24 липня 2024

З метою підвищення професійних навичок та обміну досвідом, в АТ "Вінницяобленерго" проведено конкурс професійної майстерності серед інженерів з технічного аудиту (інженерів з ТА). Ця подія стала не тільки платформою для професійного росту, а й важливим кроком у зміцнені контролю за обліком електричної енергії.

В змаганнях, які відбулись на базі СО «Жмеринські ЕМ», взяли участь 8 кращих представників усіх структурних одиниць АТ "Вінницяобленерго", готових продемонструвати свої вміння та знання.

Перед учасниками постали реальні завдання, пов’язані з виявленням та усуненням незаконного відбору електроенергії.

Основні критерії оцінки включали точність, швидкість та ефективність виявлення порушень, вміння використовувати сучасні прилади та програмні засоби для їх виявлення, а також правильність оформлення бланків актів про порушення та технічних перевірок.

Усі учасники продемонстрували достойні професійні навички та високий рівень підготовки.

У підсумку переможцем змагань став інженер з ТА СО "Вінницькі центральні ЕМ" АТ "Вінницяобленерго" Олег Спрут, друге та третє місця зайняли інженер з ТА Могилів-Подільські ЕМ Сергій Мазур та інженер з ТА Хмільницькі ЕМ Віктор Рекрут відповідно.

Поділитись: