Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 КРАДІЯМ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ НА ЗАМІТКУ: СУМНІВНІ МЕТОДИ ЕКОНОМІЇ - ЦЕ ГАРАНТІЯ ШТРАФУ І НЕБЕЗПЕКА ЖИТТЮ!_0

КРАДІЯМ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ НА ЗАМІТКУ: СУМНІВНІ МЕТОДИ ЕКОНОМІЇ - ЦЕ ГАРАНТІЯ ШТРАФУ І НЕБЕЗПЕКА ЖИТТЮ!

11 квітня 2023

Працівники АТ «Вінницяобленерго» виявили крадіжку електроенергії, що вчинена за допомогою генератора. Використання споживачами генераторів високих частот, що здатні зупиняти роботу електролічильника – це вже проблема, з якою дедалі частіше зустрічаються працівники нашого Товариства. Такі факти поновилися на Вінниччині після тривалого затишшя. Нещодавно в одного із таких горе-споживачів (Крижопільська дільниця електромереж) вилучено генератор та складено Акт про порушення Правил роздрібного ринку електричної енергії. Таке порушення, згідно Правил, обійдеться тепер споживачеві штрафом від 35 000 до 70 000 гривень!

Крім того, крадіжка електроенергії шляхом використання генератора може не тільки дуже дорого обійтися вашій сім’ї, а й неабияк нашкодити здоров’ю!

‼️ Вплив, який вони чинять на організм людини, вкрай небезпечний! Випромінювання подібне тому, що генерує мікрохвильова піч. Тобто опромінюються м’які тканини тіла навколо такого генератора високих частот подібно, як м’ясо у мікрохвильовці. В результаті страждають як нервова, так і серцево-судинна системи, виникають хвороби крові тощо.

ТОЖ, НЕ ПІДДАВАЙТЕ РИЗИКУ СЕБЕ ТА ІНШИХ!

🤞🤞🤞НАГОЛОШУЄМО, що АТ «Вінницяобленерго» має необхідне сучасне обладнання для виявлення крадіжок електроенергії. Зокрема, це спеціальні високочастотні вимірювальні прилади. Вони дозволяють виявити ВСІ джерела частот у певному радіусі та викрити споживачів-порушників. До того ж, наші спеціалісти добре підготовлені, мають чималий досвід роботи і знають, де і яким чином потрібно шукати крадіжки електроенергії.

Шановні споживачі, не ризикуйте, вдаючись до необдуманих вчинків і сумнівних методів економії. Це неодмінно матиме для Вас неприємні наслідки! ‼️Майте на увазі, що сума завданих Товариству збитків розраховується згідно Правил роздрібного ринку електричної енергії і враховує чимало складових. В результаті «набігають» багатозначні цифри і доведеться сплатити штраф в розмірі десятків тисяч гривень.

Поділитись: