Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Надійне електропостачання у день виборів гарантуємо_0

Надійне електропостачання у день виборів гарантуємо

23 жовтня 2015

25 жовтня, у день виборів до місцевих рад,  в нашій області  буде діяти 1658 виборчих дільниць. Їх  стовідсотково треба  забезпечити надійним електропостачанням. Енергетики Вінниччини про це  подбали зазделегідь.

За повідомленням  технічної дирекції ПАТ “Вінницяобленерго”, у Товаристві видано спеціальний наказ №387 від 05.10.2015р.  Виконуючи його,  бригадами електромонтерів Товариства вже здійснено низку  обстежень схем зовнішнього електропостачання усіх виборчих дільниць, проведено необхідні ремонтні роботи електромереж та електрообладнання,  ліквідовано виявлені дефекти, перевірено роботу стаціонарних автономних джерел живлення, від яких здійснюється електропостачання диспетчерських пунктів районів електромереж  у випадку аварійної ситуації, а також  роботу пересувних автономних джерел живлення. До того ж, усі аварійно-виїзні бригади Товариства забезпечено транспортом, засобами зв’язку та запасом матеріалів на випадок оперативної ліквідації вимкнень, якщо такі матимуть місце.

Крім того,  за особистим розпорядженням генерального директора ПАТ “Вінницяобленерго” Андрія Поліщука в період підготовки, проведення та підрахунку результатів виборів  діятиме цілодобове чергування оперативного, оперативно-виробничого та виробничого персоналу згідно  затвердженого графіка. Контроль за тим покладено на відповідальних працівників Товариства.

Тож до виборів - 2015 енергетики Вінниччини підготувалися максимально і надійне та безперебійне електрозабезпечення  гарантують.

Поділитись: